Ekran kartı adı nasıl değiştirilir?

Peki 3060 ti olarakmı oynadın yani akıcılığı falan.
Hayır tabii ki de. Frame generation modu kurmuştum Frame generation modu da ekran kartını oyuna rtx 3060 ti olarak tanıtmıştı. Dlss özellikleri kullanılabiliyor ama bir işe yaramıyor.

Bu entry ünlenir yerimizi alalım

Hocam aratıyorum ekran kartı adımı ama hiçbir şey görmüyor.
Bunun için ileri düzey bilgi gerekiyor. Madem böyle bir işe kalkışıyorsun o zaman Hex Editör kullanmayı öğreneceksin.

Hex editör üzerinden yapabilirsin ama öğrenmen lazım.

Hocam böyle bir durum olsa kimse ekran kartı yükseltmez zaten. Keşke adı değiştirip çözülen bir şey olsaydı. İnternet üzerinden GeForce NOW gibi uzakta ki bilgisayarı çalıştırmıyorsunuz sonuçta. Adı değiştirmeyle olacak bir şey değil bunlar. Kontrolcu zaten tanıyacaktır her türlü. Hadi diyelim yazılımsal olarak müdahale ederek yapıldı. Bu ekran kartına hem zarar verecektir hem de performans oranında düşme bile yaşayabilirsiniz. Gereksiz bir durum o yüzden.

Ekran kartına zarar verecek bir durum yok. Frame generation modu nasıl yapılıyor sanıyorsunuz? Ekran kartını rtx serisi ekran kartı imiş gibi tanıtıyor. Daha sonrasında Frame generation açmanızı sağlıyor.

Neyse hocam pes ettim zaten. Yıllar yıllar önce yapmıştım bu işi düzgünce çalışmıştı. Hatırlasam yapacamda uğraşmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…