Diğer sistemlerini söyle, sisteme göre kart alacaksın. Benim sistemimi bu kart uçurtur ama sendekini bilmem.Onu sorma, GT630. Ben de o yüzden sizi uyarıyorum, sakın almayın...
Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer sistemlerini söyle, sisteme göre kart alacaksın. Benim sistemimi bu kart uçurtur ama sendekini bilmem.Onu sorma, GT630. Ben de o yüzden sizi uyarıyorum, sakın almayın...
İstanbul'un neresi? Mecidiyeköy'e yakın mısın?İstanbul'da satıyorum. Elden yapacağım. İstanbul dışına ise kargo ile yollayabilirim.
İstanbul'un neresi? Mecidiyeköy'e yakın mısın?
Bendeki DirectCU II modeli. Senin dediğin tek fanlı olan model.Eğer HD 7850 alacaksan Asus'unki 367 TL, onu al. 17 TL verip sıfır almak daha mantıklı.
Biraz daha üst model almak istediğini önceki konularda belirtti arkadaş.OceanWave, açıkçası neden kullanılmamış bir ürünü o kadar ucuza sattığınızı bilmek isterim.
Bilmem, 2. el fiyatının böyle olduğunu düşündüğüm için bu fiyata. 400'dü, doların düşmesiyle baktım ki pahalıya satıyorum, 350 TL'ye indirdim.OceanWave, açıkçası neden kullanılmamış bir ürünü o kadar ucuza sattığınızı bilmek isterim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.