Hocam peki sizce yılbaşında güzel bir indirim yakalama şansımız var mı yaKeşke olsa. Dediğini çok iyi anlıyorum. Güvenilir değilde, o işi doğru yapması gerektiği için yapmak zorunda olan (satmak için) )uygun fiyatlı site varmı bende bilmiyorum. Hayırlısıyla bulabilmen niyetiyle.
Yurtdışında alınca da garanti problem oluyor bozuksa 1 ay falan bekletebilirler sizi.
İş görsün diye yurtiçinden bir yerden bakılabilir almanız gerekiyorsa. Ben de sizin gibi ekran kartı bakıyorum.
Fiyatları ben koysam bunun cevabını söylerdim şu anda. Bilmiyorum gerçekten.Hocam peki sizce yılbaşında güzel bir indirim yakalama şansımız var mı ya
Vallahi bence olacak gibi duruyor açıkçasıFiyatları ben koysam bunun cevabını söylerdim şu anda. Bilmiyorum gerçekten.![]()
Olur inşallah indirim falan da insanlarda ihtiyacı varsa alır.Vallahi bence olacak gibi duruyor açıkçası
Hocam bir tane buldum PM atar misinizOlur inşallah indirim falan da insanlarda ihtiyacı varsa alır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.