Ekran kartı arıza test programı

Steve McQueen

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar,
Ekran kartımın arızalı olduğundan şüpheleniyorum. (Daha önceki konularımda da bahsetmiştim.) Ekran kartımı A'dan Z'ye, her şeyi ile test etmek istiyorum. Bunun için hangi test programlarını kullanmam gerekiyor? Bu test programları nasıl kullanılır? Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Ekran kartı belleğinde arıza olduğunu düşünüyorum. Sistemin aniden donması, görüntü gidip gelmesi, 1 uzun 3 kısa bip sesi uyarısı ve görüntüde bozulmalar yaşıyordum. ( Fakat son 1 aydır bu sorunlarla karşılaşmadım.) @CJack60

1920 x 1080 çözünürlükte, anti - aliasing kapalı biçimde testi başlattım. Test yaklaşık 20 dakika kadar sürdü. Tam yükte, gayet stabil bir biçimde ve 80 derece sıcaklık ortalaması ile test bitti. Bu süre zarfında herhangi bir donma, kapanma, görüntüde bozulma gibi bir durum ile karşılaşmadım. @Recep Baltaş

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı