Ekran kartı aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt olarak görünüyor

Deathgamer

Hectopat
Arkadaşlar bugün bir arkadaştan 2. el bir ekran kartı aldım, taktım ama görüntü gelmedi. Aygıt yöneticisinde de bilinmeyen aygıt olarak geçiyor, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bugün bir arkadaştan 2. el bir ekran kartı aldım, taktım ama görüntü gelmedi. Aygıt yöneticisinde de bilinmeyen aygıt olarak geçiyor, ne yapmalıyım?
Aygıt yöneticisine girip eskiden kullandığınız ekran kartının sürücüsünü kaldırdıktan sonra yeni ekran kartınızın sürücüsünü yüklediniz mi?

Ekran kartı ASUS gerisini bende bilmiyorum. Aygıt yöneticisinde böyle gözüküyor.

1613654923179.png

Ekran kartı ASUS gerisini bende bilmiyorum. Aygıt yöneticisinde böyle gözüküyor.

Eki Görüntüle 885303
Ekran kartını biraz araştırdım. Ekran kartın dahili yani işlemcinin içine gömülü olarak gözüküyor. Monitörün vga veya hdmi girişini anakart kısmından çıkart, ekran kartı kısmına tak. Olmadı kasanın içini ve arkasını fotoğraf çekip buraya at anlarız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı