H Hüseyin Tanır Hectopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 13 31 Ocak 2020 #1 Casper Nirvana C710 bir notebook var normal kullanıyordum fakat bir gün ekran kartı gitti gözükmüyor artık ve Intel grafik kullanıyor PC. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2020
Casper Nirvana C710 bir notebook var normal kullanıyordum fakat bir gün ekran kartı gitti gözükmüyor artık ve Intel grafik kullanıyor PC.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 31 Ocak 2020 #2 Driver'ler yüklü mü? DDU ile kaldırın ve tekrar yüklemeyi deneyin. Nvidia programında işler nasıl?
H Hüseyin Tanır Hectopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 13 31 Ocak 2020 #3 enes.wtp dedi: Driver'ler yüklü mü? DDU ile kaldırın ve tekrar yüklemeyi deneyin. Nvidia programında işler nasıl? Genişletmek için tıkla... Hiçbir driver görmüyor kaçtane denedim
enes.wtp dedi: Driver'ler yüklü mü? DDU ile kaldırın ve tekrar yüklemeyi deneyin. Nvidia programında işler nasıl? Genişletmek için tıkla... Hiçbir driver görmüyor kaçtane denedim