Ekran Kartı Bağlantısı Hangi Kablo ile Yapılmalıdır?

Daha fazla  
Ben uzun zamandır PC toplamak için araştırma yapıyorum, az çok fikir var aklımda ama aklıma takılan ve internette cevap bulamadığım birkaç soru var, önceden PC toplamış olanlar cevap verirse sevinirim.

Şimdi ben bi' ekran kartı aldığımda ekran kartının üstünde HDMI, VGA portları var, bir de anakartın üstünde var, ben bunlardan hangisini kullanacam?

Bir de kasanın ön kısmındaki USB, kulaklık girişi portlarını nasıl anakarta bağlarım?

Şimdiden teşekkürler... :kitapkurdu:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartındaki bağlantıyı kullanacaksınız. Bağlantı türü olarak VGA, elde sadece VGA destekleyen monitör olmadıkça kullanılmamalı. VGA portu ekran kartlarından kalkalı zaten çok oldu, kullanılması artık türlü dönüştürücüler ile mümkün. Artık DisplayPort, DVI ve HDMI var. Bunların üçü de VGA'dan iyidir ve herhangi birini kullanabilirsiniz.
Bir de kasanın ön kısmındaki USB, kulaklık girişi portlarını nasıl anakarta bağlarım?
Technopat YouTube kanalındaki herhangi bir sistem toplama rehberinde bu konu anlatılmaktadır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı