SLIMSHADYX
Hectopat
1.5 hafta öncesine kadar sistemimi garanti ile bakıma yolladım (elden teslim). Isınma sorununun giderildiğini söylediler ancak sistemi alıp oyunlara girdiğimde, gene ekran kartımın 80 dereceyi bulduğunu gördüm. Bugün 2. gün, ilk başta düz video izlerken ekranım gitti ve fanlar son hız dönmeye başladı. Reset attım düzeldi, virüs taraması yaptım herhangi bir sorun çıkmadı. BeamNG Drive oyununa girdim ancak bu sefer oyunumu oynarken ekranım bir anda gitti ve gene fanlar son hız dönmeye başladı. Kartımın üstüne koruma Plate'si var ona dokunduğumda ekran kartının, ekran gitmiş olmasına nazaran halen sımsıcak olduğunu gördüm. Birkaç forum incelediğimde sorunun ekran kartının cortlaması ile ilgili olduğunu anladım. Bunu nasıl öğrenebilirim? Bakıma yollamadan önce ne kadar ısınırsa ısınsın asla böyle bir şey yapmamıştı.
Bu da videosu;
Sorunu Buldum: Başka konularda PSU testi yap denmiş benim sorunumu yaşayan şahıslara. OCCT uygulaması ile power test yaptığım anda sistem kapanıyor ve aynısı yaşanıyor. Nasıl bir yol izlemeliyim ?
NOT: Şimdiki testlerimde kapanmıyor
Bu da videosu;
Sorunu Buldum: Başka konularda PSU testi yap denmiş benim sorunumu yaşayan şahıslara. OCCT uygulaması ile power test yaptığım anda sistem kapanıyor ve aynısı yaşanıyor. Nasıl bir yol izlemeliyim ?
NOT: Şimdiki testlerimde kapanmıyor
Son düzenleme: