Ekran kartı bellek sıcaklığını nasıl görebilirim?

Ek01000

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Birmingham
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, NVIDIA RTX 3060 Ti kullanıyorum ama hiçbir şekilde bellek sıcaklığını göremedim. HWMonitor indirdim o da göstermedi. MSI Afterburner'da da böyle bir seçenek mevcut değil. Nasıl öğrenebilirim acaba? Teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba, NVIDIA RTX 3060 Ti kullanıyorum ama hiçbir şekilde bellek sıcaklığını göremedim. HWMonitor indirdim o da göstermedi. MSI Afterburner'da da böyle bir seçenek mevcut değil. Nasıl öğrenebilirim acaba? Teşekkürler.

Bellek sıcaklığının normal GPU sıcaklığından çok farkı olduğunu düşünmüyorum MSI Afterburner'dan normal GPU sıcaklığına bakmanız yeterli bence.

MSI Afterburner'da altaki grafıklerde bellik sicaklik grafigi de bulunmakta dikkatlı baktıgınızda göreceksiniz ben RX 5700XT kulanıyorum yuk altında 95/96 C'lerı görüyör acaba sızım kart yük altında kaçları gördugunu paylasabılır mısınız?

MSI Afterburner'da altaki grafıklerde bellik sicaklik grafigi de bulunmakta dikkatlı baktıgınızda göreceksiniz ben RX 5700XT kulanıyorum yuk altında 95/96 C'lerı görüyör acaba sızım kart yük altında kaçları gördugunu paylasabılır mısınız?

95 96 çok çok fazla benimki grafik yoğunlu oyunlarda %100 kullanımda 70'i geçmiyor kasanın hhava akışına fanların yönüne dikkat edin öndeki fanları içeri hava vermesi arkadaki fanın dışarı hava vermesi lazım.

Ya da ekran kartını undervolt yapabilirsiniz.

Eğer yük altında derken oyunları kast ediyorsanız bu sorunu çözmeden hiçbir oyuna girmeyin zararı dokunabilir bu sıcaklıkların.

@hasipy hocam bende ortalama FPS'den başka bir gösterge yok. Büyük ihtimalle sizin kartınıza özel bir gösterge.

95 96 çok çok fazla benimki grafik yoğunlu oyunlarda %100 kullanımda 70'i geçmiyor kasanın hhava akışına fanların yönüne dikkat edin öndeki fanları içeri hava vermesi arkadaki fanın dışarı hava vermesi lazım.

Ya da ekran kartını undervolt yapabilirsiniz.

Eğer yük altında derken oyunları kast ediyorsanız bu sorunu çözmeden hiçbir oyuna girmeyin zararı dokunabilir bu sıcaklıkların.
Okuduklarıma göre normal sıcaklıkları zaten bu seviyelermis

Dostum bende 5700XT kullanıyorum. 70in üstüne çıkmıyor ekran kartı sıcaklığı bende sen nası 95 96 derece görüyorsun? Bir sıkıntı olmasın kartında çünkü normal dereceler değil onlar.

@hasipy hocam bende ortalama FPS'den başka bir gösterge yok. Büyük ihtimalle sizin kartınıza özel bir gösterge.
Oyun oynarken mi bu sıcaklıklar yoksa torture testte mi?
Test
Dostum bende 5700XT kullanıyorum. 70in üstüne çıkmıyor ekran kartı sıcaklığı bende sen nası 95 96 derece görüyorsun? Bir sıkıntı olmasın kartında çünkü normal dereceler değil onlar.ekran kartı
Dostum bende 5700XT kullanıyorum. 70in üstüne çıkmıyor ekran kartı sıcaklığı bende sen nası 95 96 derece görüyorsun? Bir sıkıntı olmasın kartında çünkü normal dereceler değil onlar.
hoxam ekran kartı sıkaclıgından bahsetmıyotum o 60 sevılerınde zaten bellek sıcaklıgından bahsedıyoruz

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    106,7 KB · Görüntüleme: 91
  • Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    106,7 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı