Bunları denedikten sonra bir daha yazın, görsel paylaşmanız da iyi olur. Erken konuşmak istemiyorum fakat doku bozulması gibi olaylar VRAM arızasının erken göstergelerinden biri olabiliyor.
görsel paylaşmadan önce ddu ile yeni sürücüyü kurdum fakat sorun hala devam ediyor yarın görselleri ileteceğim teşekkürlerBunları denedikten sonra bir daha yazın, görsel paylaşmanız da iyi olur. Erken konuşmak istemiyorum fakat doku bozulması gibi olaylar VRAM arızasının erken göstergelerinden biri olabiliyor.
merhaba görüntü almayı tam beceremedim o yüzden anlatmak istedim kenar yumuşatmayı ne kadar full super maks yapsamda bütün oyunlarda heryerde bi kenar yumusatma yokmus gibi gözüküyor gölgeler de tuhaf duruyor fakat şöyle mesela benim karakterimin olduğu yerler yakını çok net ama uzak bulanık kenar yumuşatma yokmuş gibi çamur gibi gözüküyor fakat yaklaşınca düzeliyor amd nin ayarlarından bütün ayarlar ile oynadım olmadı oyunlardaki bütün ayarları maks vs denesemde olmadı ddu da denedim olmadı bir iki örnek bulup gelicemBunları denedikten sonra bir daha yazın, görsel paylaşmanız da iyi olur. Erken konuşmak istemiyorum fakat doku bozulması gibi olaylar VRAM arızasının erken göstergelerinden biri olabiliyor.
Çözüldü: GTA 5 ilerisi bulanık gözüküyor mesela burdaki gibigörsel paylaşmadan önce ddu ile yeni sürücüyü kurdum fakat sorun hala devam ediyor yarın görselleri ileteceğim teşekkürler
görsel paylaşmadan önce ddu ile yeni sürücüyü kurdum fakat sorun hala devam ediyor yarın görselleri ileteceğim teşekkürler
Çözüldü: GTA 5 ilerisi bulanık gözüküyor mesela burdaki gibi
ama ben hangi ayarı yaparsam yapayım asla ama asla düzelmiyor ve bu her oyunda öyle
20 dk sokmuştum daha önce bir sorun olmamıştı stres testinde ama bahsettiğim sorun bütün oyunlarda var Asettoya özel değilRacedepartment gibi veya Assetto'nun official Discord sunucusunda bahsettiğiniz sorunun çözümünü daha rahat bulursunuz diye düşünüyorum, oralarda Assetto'nun teknik kısmı daha çok konuşuluyor. Kartta bir problem yok bence. 40-45 dakika stres testine bırakın, herhangi bir çökme, voltaj veya frekans düşürme gibi bir problem veya stres testinde bahsettiğiniz sorunları görmezseniz kart sağlamdır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.