Ekran Kartı Bip Sorunu

Umut Ulu

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar deyip sorunumu anlatmaya başlıyayım .

Bir gün bilgisayarda işlerimi hallettikten sonra normal bir şekilde kapadım. Ertesi gün bilgisayarı açtığımda yazının sonunda linki olan videodaki hatayı aldım. Videodaki bip sesi geliyor bilgisayar çalışıyor ama görüntü yok! Çıkarıp yeniden taktım. Bilgisayarı sürekli açıp kapattım açıldı görüntü geldi ama kapatıp açınca yine aynı hata oldu. Sürekli açıp kapayınca açılıyordu ki bir süre sonra böylede açılmamaya başladı. Yaptırmaya götürdüğümde yanmış dediler (bence yanmadı) bende ekran kartını tozlu raflara kaldırdım. Aradan 5 ay geçti ben ekran kartını alıp bilgisayara takayım belki çalışır dedim taktım ve sorunsuz bir şekilde açıldı sürücüleri kurdu ve çalıştı (biliyordum be). Ta ki bir iki güne kadar. İki gün sonra bilgisayar yine aynı hatayı vermeye başladı.

Vİdeo :

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

NOT : Onboard Sorunsuz Bir Şekilde Çalışıyor.

Bunu nedeni nedir acaba ?
Cevaplarınız bekliyorum ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı