Ekran kartı boost olarak nasıl çalıştırılır?

196449

Kilopat
Ekran kartını aldığım yeni sistemde ilk defa çalıştırmasını yaptığım zaman ekran kartım boost yani 3504 MHz hızında çalışıyordu. Fakat bugün boost olarak çalışmıyor. Ekran kartının boost olarak çalışmasını nasıl sağlayacağız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınızın markası nedir? MSI, ASUS gibi markaların internet siteleri üzerinden programları oluyor genelde. Bunlardan birini kullanarak yapabilirsiniz, tabi ki sizin kullandığınız marka olandan.

Ekran kartınızın markası nedir? MSI, ASUS gibi markaların internet siteleri üzerinden programları oluyor genelde. Bunlardan birini kullanarak yapabilirsiniz, tabi ki sizin kullandığınız marka olandan.
MSI Kullanıyorum.
Nasıl boost yapacağım peki? Overclok demiyorum. Ekran kartının boost moduna nasıl geçiş yapacağım?

Son düzenleme:
MSI'in kendi uygulamasını indir orada modlar gözükecektir. MSI kullanmadığım için çok bilgim yok. Arkadaşın dediği gibi yüksek ihtimalle oyuna girersen ekran kartı yetmediği yerde boostlayacaktır kendini. Ancak yinede MSI uygulamasını indirmek işe yarayabilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı