Çözüldü Ekran kartı boşta 50 derece

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Triss

Kilopat
Herkese iyi günler dilerim, ekran kartımda hiçbir yük yokken yani hiçbir uygulama açık değilken 50 derecede sabit kalıyor. Bu derece Kingom Come: Deliverance tarzı oyunlara girince 80 dereceye kadar çıkıyor. Bu durumda ne yapabilirim?

Çözüm
Resimde bulunduğu gibi mavi ok olan kısımdan temiz hava alacak, kırmızı yerlerden sıcak hava atılacak.
Yüksek cfm değerine sahip ve statik basınçlı fan almanızı tavsiye ederim. Arctic p14 veya arctic p12 güzel bir seçim olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Resimde bulunduğu gibi mavi ok olan kısımdan temiz hava alacak, kırmızı yerlerden sıcak hava atılacak.
Yüksek cfm değerine sahip ve statik basınçlı fan almanızı tavsiye ederim. Arctic p14 veya arctic p12 güzel bir seçim olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam göz attım herşey düzgün fakat hala 80-81 derece.
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Çözümü ise oyun ayarlarını düşürmek bir de çözünürlüğü. Ben 4K'da oynuyormuşum ayrıca yüksek ayarlarda ondan 80 derece çıkıyormuş şu anda 70 derece.
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Çözümü ise oyun ayarlarını düşürmek bir de çözünürlüğü. Ben 4K'da oynuyormuşum ayrıca yüksek ayarlarda ondan 80 derece çıkıyormuş şu anda 70 derece.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı