Ekran Kartı Boşta 54 Derece

@Blackpink

Dostum, daha fazla fan daha fazla hava anlamına gelmiyor her zaman. Kasanın fan CFM değerleri kaç? CFM değerlerinin, yani hava geçirgenliğinin yüksek olduğu fanlar kullanmalısın.
 
blacpink senin kartın belli bir dereceye kadar fanları dönmez çünkü kart kendini ne zaman sıcak sanırsa o zmn fanlar döner aynı model kartı gördüm senin kartta bir problem var çünkü boşta 28 29 30 derece olması lazım yükte 54 derece uygun senin kartını birşey kullanıyordur olabilir arka plana bak derim kartın macunu da kötü olabilir garantiye yollamanı tavsiye ederim kartın elinde patlarsa kart büyük sıkıntı sen aldığın yer ile görüş yükte 65 derece güzel bir rakam ama boşta 54 derece sıkıntı
 
Arkadaslar konuyu hortlattımda şu yukarıdaki RX 570 kullanan arkadas gücünü düşürdüğü için boşta 30 derecelerde RX 570 gibi bir kart hangi kasaya koyarsan koy extrem bir kasa olmadığı sürece stok ayarlarda boşta 40 derecenin altına zor düşen bir kart ekran kartları için boşta 50-55 dereceler ideal yükte maximum 81-82 derece olmalı eğer üzerine çıkıyorsa bir sıkıntı var demektir.
 
AMD de bellek takılması artık normal bir durum. 2 sene önce aynı sorun bende de vardı. Hala devam ediyor demek ki. CRU ile ayar yapınca düzeliyor.
 

Geri
Yukarı