Ekran kartı çalışıyor ama görüntü yok

prime850

Hectopat
Daha fazla  
2 saat önce çalişan PC eve gelince çalismaz oldu. Ekran kartı çalışıyor ama görüntü yok, dahiliye takıyorum onda geliyor görüntü ama ekran kartında yok.

2 saat önce çalişan PC eve gelince çalismaz oldu. Ekran kartı çalışıyor ama görüntü yok, dahiliye takıyorum onda geliyor görüntü ama ekran kartında yok.

Dahiliye taktığınızda ekran kartını kullanabiliyor musunuz?

Güç kabloları gibi taşıma esnasında gevşeyip yerinden çıkabilecek her şeyi bir kontrol edin. Mümkünse çıkar tak yapın tam emin olmak için. Tekrar deneyin.

Hocam ekra kartı takılıyken dahili görüntü gelmiyor ekran kartında bir arıza yok gibi.

Hocam ekra kartı takılıyken dahili görüntü gelmiyor ekran kartında bir arıza yok gibi.

Anlamadım hocam.

Daha açıklayıcı bir şekilde yazar mısınız?

Hangi senaryoları denediniz şimdiye kadar ve nasıl sonuçlar aldınız?

Hangisinde görüntü vardı hangisinde yoktu?

Dahili ekran kartinda bilgisayari acip lspci -k komutunun ciktisini atabilir misiniz?

Anlamadım hocam.

Daha açıklayıcı bir şekilde yazar mısınız?

Hangi senaryoları denediniz şimdiye kadar ve nasıl sonuçlar aldınız?

Hangisinde görüntü vardı hangisinde yoktu?

Hocam hani ekran kartı çalışiyorsa dahiliye takınca görüntü gelmez ekran kartı olduğundan çıkartınca göruntü gelir ya da bozuksa alabilirsin.

Dahili ekran kartinda bilgisayari acip lspci -k komutunun ciktisini atabilir misiniz?

Hocam CMD'ye mi yazıcaz bilmiyorum onu.

Son düzenleme:
Ekrana görüntü gelmemesi RAM frekansından da kaynaklanıyor olabilir. Kaç GB RAM kullanıyorsunuz? Farklı iki slot kullanıyorsanız ikisi birbirinden farklı mı hocam?

Hocam 12 GB kullanıyorum ve farklı slotlar değil yani çalışan PC bir anda gitti.

Ekrana görüntü gelmemesi RAM frekansından da kaynaklanıyor olabilir. Kaç GB RAM kullanıyorsunuz? Farklı iki slot kullanıyorsanız ikisi birbirinden farklı mı hocam?

Ekran kartında bozuk olduğunuda sanmıyorum çünkü takılıyken hariciye taktım görüntü gelmedi bozuk olsaydı görüntü gelir diye biliyorum.

Var mı? Bir çözümünüz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…