Ekran Kartı Çalışıyor, Görüntü Yok

Anakart yeterli güç ile besleniyor mu o önemli benim anakartım da elektrik problemi olduğunu düşünüyorum bazen sistem kendini resetliyor ve tekrar başlamıyor anakart üzerinden tüm kabloları soküp beklettikten sonra kendine geliyor sebebi nedir tam olarak bilmiyorum ekran kartım da anakart üzerinden güç alıyor belki anakartın yeterli gücü her yere dağıtamıyordur

Numara yapıyor kerata, aslında çalışmıyor. :p

Kartı başka bir sistemde deneyin kardeşim. Mümkünse dahili GPU'su olan bir sistemde.

Evet mesajları şimdi okuyabildim. Keşke mesajlarda yazdığınız bilgileri konuyu açarken de verseydiniz. Yüksek ihtimalle kartınız bozuk.

Şöyle bi nokta da var PSU 350W kötü bi PSU acaba yetmemesi durumunda fanların dönüp görüntü gelmemesi olabilir mi ?

Neyse, sorun çözüldü aşırı saçma olduğu için söyleme gereği duymuyorum, öğrendiğimde çıldıracaktım.
Herkese teşekkürler.

Şöyle bi nokta da var PSU 350W kötü bi PSU acaba yetmemesi durumunda fanların dönüp görüntü gelmemesi olabilir mi ?

Neyse, sorun çözüldü aşırı saçma olduğu için söyleme gereği duymuyorum, öğrendiğimde çıldıracaktım.
Herkese teşekkürler.
Bence söyleseniz iyi olur. Çünkü PC dünyasında sorunların çözümleri genelde çok basit oluyor.

Pinlerin tozlu ve kirli olmasındanmış...
Arkadaş aradı ve "Kanka şu şeyleri bi sildim çalıştı var yaa ne iyiyim" gibisinden bir şey yaptı.
Ben onca şeyi düşünüp elemeye çalışırken sorunun sadece bu çıkması hem üzdü hem sinirlendirdi, yine de herkese teşekkürler.

Pinlerin tozlu ve kirli olmasındanmış...
Arkadaş aradı ve "Kanka şu şeyleri bi sildim çalıştı var yaa ne iyiyim" gibisinden bir şey yaptı.
Ben onca şeyi düşünüp elemeye çalışırken sorunun sadece bu çıkması hem üzdü hem sinirlendirdi, yine de herkese teşekkürler.
Bu ençok görülen vaka galiba. Artık yazmaya üşeniyoruz.

Kart yeni olduğu ve benim elimde olmadığı için hiç böyle bir şey düşünmemiştim, ki en başta da anakartı bozuktu arkadaşın yani böyle olaylardan sonra hiç ama hiç aklıma gelmedi.

Şöyle bir nokta da var PSU 350W kötü bir PSU acaba yetmemesi durumunda fanların dönüp görüntü gelmemesi olabilir mi?

Herkese teşekkürler.

Aradan asırlar geçmiş ve bazı yanlışları söylüyorum pcl slotu olun her DDR3'lerden bahsediyorum her kartı görmez eski tip anakartlar da sırf pcl var diye RX 580 1060 1050 1080 gibi kartlar takıp görüntü alamayan aveller var bunun ana sebebi anakart ilk önce ekran kartınızı başka sistemde test edin sorun kesinleş sin ve işlemci üzerinden görüntü alın BIOS güncelleyin ve bunlara rağmen gelmiyorsa anakart hiçbir işe yaramaz bunu Pegatron H61 anakart da yaşamıştım TEK SEBEBİ BU

Technopat Haberler

Geri
Yukarı