Ekran kartı çalışmıyor

Emreaa

Zeptopat
Daha fazla  
Oyun yüklerken PC'nin başından kalktım 1 2 saat sonra oyun yüklendi mi diye bakmaya gittiğimde PC kapanmıştı ama kasanın başlatma düğmesindeki ışık yanıyordu, düğmeye bastım ama ne ışık söndü ne de PC çalıştı ben de fişini çekip tekrar taktım. RGB ışıklar vs yandı ama görüntü gelmedi. Ekran kartını kontrol ettim ve fanlarının dönmediğini gördüm, güç kablosunı çıkartıp tekrar taktım, yine gelmedi. Bu sefer ekran kartını tak çıkar yaptım ama işe yaramadı. Sorunu nasıl çözebilirim?

Oyun yüklerken PC'nin başından kalktım 1 2 saat sonra oyun yüklendi mi diye bakmaya gittiğimde PC kapanmıştı ama kasanın başlatma düğmesindeki ışık yanıyordu, düğmeye bastım ama ne ışık söndü ne de PC çalıştı ben de fişini çekip tekrar taktım. RGB ışıklar vs yandı ama görüntü gelmedi. Ekran kartını kontrol ettim ve fanlarının dönmediğini gördüm, güç kablosunı çıkartıp tekrar taktım, yine gelmedi. Bu sefer ekran kartını tak çıkar yaptım ama işe yaramadı. Sorunu nasıl çözebilirim?

Ekran kartının sarı kısımlarını temiz bir silgi ile silip tekrar dener misin?

en kötü fırına koy düzelir.d

Ekran kartının sarı kısımlarını temiz bir silgi ile silip tekrar dener misin?
ne alaka silgiyle sil eski bilgisayarcı amcaların söylediği hurafeler bunlar sen sanıyor musun ki o sarı kısımları silgi ile silince daha temiz oluyor ve düzgün çalışıyor :D hey allahım!
bilgisayar kendini kilitlemiş olabilir düzensiz voltajdan dolayı. powerin kaç watt marka modeli nedir? Anakart ve ekran kartının marka modeli nedir ?

Ne alaka silgiyle sil eski bilgisayarcı amcaların söylediği hurafeler bunlar sen sanıyor musun ki o sarı kısımları silgi ile silince daha temiz oluyor ve düzgün çalışıyor :D hey Allah'ım!

Biz teknik servis de dahi silgi ile siliyorduk, hatta grafik kartı üretiminde çalışan teyzem "banttan çıkan ürünleri silgi ile siliyoruz yoksa test sisteminde hata veriyor". Dediğini hatırlıyorum ama neyse, siz daha iyi bilirsiniz.

Son düzenleme:
Ne alaka silgiyle sil eski bilgisayarcı amcaların söylediği hurafeler bunlar sen sanıyor musun ki o sarı kısımları silgi ile silince daha temiz oluyor ve düzgün çalışıyor :D hey Allah'ım!

Bilgisayar kendini kilitlemiş olabilir düzensiz voltajdan dolayı. Power'in kaç Watt marka modeli nedir? Anakart ve ekran kartının marka modeli nedir?

Neyse dostum sana yardım eden de suç pardon ben öyle çok sistem çalıştırdım ama neyse daha mesaj yazmayacağım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı