Ekran kartı çalışmıyor

Krino6

Hectopat
Kasa çalışıyor fakat ekran kartı çalışmıyor. Fanları hareket etmiyor ama mavi ışığı yanıyor. Diğer her şey normal bir şekilde çalışıyor. Belirli bir sebep bilmiyorum kasayı açmayı denediğimde açılmıyordu. Birkaç kere kapa aç yaptım birinde açıldı ama sonra yine yok.
Ekran kartı RX580.

Son düzenleme:
O zaman sıkıntı ekran kartında olmayabilir. Anakart güç bağlantılarının iyice yerine oturduğuna emin misiniz?

Peki sistem açılıyor mu? Yani Windows'un açıldığına dair bir açılış sesi veya klavye-farede ışıkların yanması gibi şeyler gerçekleşiyor mu?

Klavye ışığı yanıyordu ama en son deneyişimde kasayı yerinden çıkarttığım için klavyenin kablosunu söktüm. Ama dediğim gibi en son yanıyordu ışığı.

Klavye ışığı yanıyordu ama en son deneyişimde kasayı yerinden çıkarttığım için klavyenin kablosunu söktüm. Ama dediğim gibi en son yanıyordu ışığı.
Tamam o zaman sistem çalışıyordur. İşlemci anakart ve ramden yana bir sıkıntı olmama ihtimali çok yüksek.Başka bir kablo ve port üzerinden monitöre bağlamayı deneyin ilk olarak eğer işe yaramazsa ekran kartının güç kablosunu söküp soketten çıkarın ve yeniden takın.

Fazladan kablom yok maalesef, yarın bakarım onlara. Teşekkürler bilgilendirme için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…