Ekran kartı çekilişi var mı?

Ekran kartı çekilişi yapan kişiler veya kurumlar var mı? Bilgisayarım şu an APU ve geliştirmek istiyorum bilgilendirir misiniz?

Hocam çekiliş işi biraz yalan gibi genelde. 100 bin kişi giriyor ve siz 3-5 kişiden biri olmaya çalışıyorsunuz. Gerçekten düzgün ihtimal için 1000 tane falan çekilişe girmeniz lazım. Ayrıca genelde basit çekilişler oluyor. Öyle RTX4090 falan dağıtmıyorlar. Eski ekran kartları belki.

Hocam çekiliş işi biraz yalan gibi genelde. 100 bin kişi giriyor ve siz 3-5 kişiden biri olmaya çalışıyorsunuz. Gerçekten düzgün ihtimal için 1000 tane falan çekilişe girmeniz lazım. Ayrıca genelde basit çekilişler oluyor. Öyle RTX4090 falan dağıtmıyorlar. Eski ekran kartları belki.

Olsun hocam, bana RTX 4090 lazım degilki RX 570-580 yeterli.

olsun hocam, bana rtx 4090 lazım degilki rx 570-580 yeterli
Arkadaşlar kimse kimseye güzel bir ekran kartını bedavaya vermez.

Etkileşim için yapan vardır belki?

"Gel al ekran kartı bedava" diye eline vereceklerini sanmıyorsun değil mi güzel arkadaşım?
Dostum bakın, anlama sıkıntınız mı var bilmiyorum ama, kimse kimseye zaten karşılıksız maliyetli bir şey vermez zaten. Çekiliş yapan kişiler, katılan kişilerden takip etmesini, gönderiyi beğenmesini, yorum yapmasını, kaydetmesini, paylaşmasını vs. vs. istiyor ve bunun sonucundada etkileşim kazanıyorlar ve daha fazla insana ulaşılıyorlar, daha fazla insana ulaşınca, daha fazla izleniyorlar, daha fazla izlenince, daha fazla kazanıyorlar. Mantık bu.

Bunu anlamak zor olmamalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı