2 ayda LGS'de 20 netten 60, 70 çıkar mı?

PrrFeNa

Femtopat
Daha fazla  
LGS'de 20 net yapıyorum 20 net alıyorum 60 70 cıkarabılır mıyım? Imkansız mıdır? Çıkarabılırsem nasıl çalısmayalım?

Son düzenleyen: Moderatör:
LGS'de 20 net yapıyorum 20 net alıyorum 60 70 cıkarabılır mıyım? Imkansız mıdır? Çıkarabılırsem nasıl çalısmayalım?

Cikamazsin tabii ki de mucize gerceklesmeyecekse. 20 net her dersten 5 net bile degil demek ortalamada. Basit konulari hallet oldugu kadar 60 70 net dersen toplam 90 soru olduğunu hatirlatirim. Sen bu seviyeden 60,70 cikabilirsen şu an o seviyedekilerin ne yapmasi gerek? O yuzden duzenli bir sekilde gunluk 4,5 saat at. Oldugu kadar. Hocaminda dedigi gibi masa basina gectiginde telefon, televizyon, PC artik her neyse olmamali. Zaten kalmis 2 ay en fazla 2 ay kaybedersin.

Kardesim amacin ne olup olmayacagina gore calismak mi yoksa zaten calisacak misin?
Soyle olur boyle olur deyip gaza geleceksen Galatasaray Fen. He gercekleri istiyorsan calismana bagli derim son hafta kattiklarimla 3,4 soru arttiridigimi düşünüyorum kendim icin. Yazim kurali falan filan ile. Ayni sekilde eksik olduğunu bildigin cerez konulari hallet.
Senden iyi bilen yoktur onu da. Hiç calismadiysan isin zor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı