Ekran kartı çipi yanar mı?

Peki fanları falan çalışıyor muydu kartınızın?

Hatırladığım kadarı ile sürekli Full devirde çalışıyordu hiç durmuyordu bende uğraşmadım zaten elden çıkarttım. Ama üzerinde çok test yaptık inceleme yaptık bütün donanımları sorunsuz çalışıyordu kartın GPU'su bozulmuştu. Reballing zaten kalıcı çözüm değil.

Hatırladığım kadarı ile sürekli Full devirde çalışıyordu hiç durmuyordu bende uğraşmadım zaten elden çıkarttım. Ama üzerinde çok test yaptık inceleme yaptık bütün donanımları sorunsuz çalışıyordu kartın GPU'su bozulmuştu. Reballing zaten kalıcı çözüm değil.
kankam işte bende fanlarda çalışmıyor yani yanmalık bir durumda olsa koku falan gelirdi tahminimce ekran kartının besleme sorunu var o yüzden de çip çalışmıyor bilgisayar da algılamıyor bence
çipi bozuk olsa yinede dönerdi fanlar

Kankam işte bende fanlarda çalışmıyor yani yanmalık bir durumda olsa koku falan gelirdi tahminimce ekran kartının besleme sorunu var o yüzden de çip çalışmıyor bilgisayar da algılamıyor bence.
Çipi bozuk olsa yine de dönerdi fanlar.

Onu bilemiyorum. Bende de ilk başta fanlar dönmüyordu bazen kafasına göre dönüyor gibi yapıyordu sonra dönüyordu tekrar duruyordu son zamanlarda işte sürekli dönüyordu hiç durmuyordu. Yani kesin bir şey demek zor senin kart için.

Ayni sıkıntı bende de var. MSI RX 480 var agır oyunlarda bitraz oynayınca kasa acık monıtor kapaniyor rest atıyorum öyle goruntu gelıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı