Sürücüyü DDU ile kaldırdım ve tekrar kurdum. Ancak 4 saniyede 1 ekran gidip geliyor ve sistem takılıyor. Nerede bir sıkıntı var? Kart 2 yıllık. Acaba sorun monitörde mi?
Benim RX 570 de nalları dikti 3 sene sonra. Sürekli siyah ekranlar mavi ekranlar WattMan'lar vb her testi yaptım olmadı kartı servise gönderecektim göndermedim PC kardeşime kaldı Minecraft oynuyor o onda sorun olmuyor 2 aydır oynamıyorum ben konsol bakıyorum artık.
Her şeyin güzel sonu gerçekten var o yüzden asla ikinci el ürün tavsiye etmiyorum umarım yapılır bende artık kanser olmuş bir insan gibi bakıyorum PC ye.
Her şeyin güzel sonu gerçekten var o yüzden asla ikinci el ürün tavsiye etmiyorum umarım yapılır bende artık kanser olmuş bir insan gibi bakıyorum PC ye.
@YamukAdam o zaman tüm sistemin sapasağlam demektir? Hangi parçada sorun olabilir düşün kendin cevapla.
BIOS dümdüz bir ekrandır, sürücüler ve güç tüketimi Windows ekranı ile başlar. Ekranda bu sorunu ya monitör ya da ekran kartı çıkarır. BIOS'ya olmuyorsa demek ki monitör ve kablo gibi harici parçalar sağlamdır. Yük almaya başlayınca sapıtan ekran kartı tek suçlu oluyor.
BIOS menüsünde olmaması sorun %99 ekran kartında demektir, sen tam tersini düşünmüşsün.
Bozuk ekran kartında BIOS'a bile girseniz bozuk görüntü, çizgili görüntü, bozuk görüntü gibi şeyler görürsünüz. Çünkü ben 2 tane ekran kartı bozdum bu zamana kadar her ikisinde de BIOS menüsün de de bozuk görüntü oluşuyor. BIOS'da ki görüntüyü ekran kartı veriyor.