Ekran kartı çok ısınıyor

Büyük ihtimalle ömrünü doldurmuştur, sıcaklık ile de çözebileceğinizi sanmıyorum. Bende 1 yıl öncesine kadar GT210 kullanıyordum. Mavi ekran hataları çoğaldı, bir türlü çözemedik, attık. Vereceğiniz uğraşlara da değmez, APU bir işlemci alın. Hem ucuz hem GT210'a göre çok daha fazla performanslı olur.

dostum hiç mi bütçen yok, bu ekran kartıyla götürmen çünkü zor, oyun oynama daha fazla bence günlük kullanımda, ve zorlamayacak oyunlar da seni yarı yolda bırakacağını düşünmüyorum, dediğim gibi üzerine çok yüklenme video falan izleyebilirsin.

ayrıca 300-500tl gibi fiyatlara ikinci el seninkinden daha iyi ekran kartları bulabilirsin, gerçekten çok eski bir kart.
Biliyorum fakat yeni ekran kartı alacak durumum yok malum ekran kartı fiyatları da çok yükseldi.

Fan üzerinden gelen seste hiçbir artış olmadı mı son seviyeye çekince, eğer öyleyse fan için bir sorun olabilir.

Pardon uygulaya basmam gerekliymiş bastığımda bir artış oldu.

Fazla ses çıkarıyor ama biraz daha idare eder durumu diye düşünüyorum, dediğim gibi bu şekilde ekran kartını çok zorlamadan kullan gittiği kadar dibini sıyıralım en azından

Teşekkür ederim yardım ettiğin için

Fan Speed'i Auto moduna alır mısınız?

Ekran kartımı termal macundan kaynaklı olabileceğini düşünmüştüm fakat termal macunu yenilediğim halde çok ısınıyor ve görüntü vermeyi kesip bilgisayarı yeniden başlatıyor.
Kasaya yeterli hava girişi olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…