Ekran kartı değişimi sonrası GTX 1650S sistemde FPS problemi hala devam ediyor

Emovic

Hectopat
RX 570 ekran kartım vardı. FPS düşmesi yüzünden garantiye verdim. İade ettiler. Ben de 1650S aldım. Bu kartta da arada FPS düşmesi oluyor.
Nedenini nasıl bulabilirim? Eski driverları sildim mi bilmiyorum. Onunla alakalı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende yakın zamanda ekran kartı alacağım silseniz dahi performans düşüşü illaki olacaktır. En garanti yol temiz kurulum yapmak yani format.

Buna gerek yok. DDU ile eski sürücüyü kaldırıp yeni ekran kartının WHQL sürümünü kurarsa sorunu düzelir. Düzelmezse, problem başka bir bileşendedir. Her şeye format önermeyin lütfen.

İşlemciniz nedir? Tüm sisteminizi yazar mısınız? Bu tarz problemler genelde ssd/hdd veya PSU kaynaklı oluyor.

İşlemci: R3 3100.
Ekran kartı: MSI GTX 1650 Super Gaming X.
Güç kaynağı: High Power 600 Watt 85+ Bronze.
Anakart: MSI B450M -a Pro Max.
SSD: HyperX Fury 480GB.
RAM: 2x8GB G.Skill Ripjaws DDR4 3200.

Buna gerek yok. DDU ile eski sürücüyü kaldırıp yeni ekran kartının WHQL sürümünü kurarsa sorunu düzelir. Düzelmezse, problem başka bir bileşendedir. Her şeye format önermeyin lütfen.
Technopat’ta üyesin fakat Recep Baltaş’ın dediklerini hiç dinlememişsin, kendisinin de bizzat söylediği de budur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı