- Katılım
- 25 Ekim 2015
- Mesajlar
- 1.372
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 17
@Technomancer18 50 ₺ bile fazlaysa arkadaşı görüntülü arayın yardımcı olun taksın kendisi bakalım. Var mı vaktiniz?
@Technomancer18 50 ₺ bile fazlaysa arkadaşı görüntülü arayın yardımcı olun taksın kendisi bakalım. Var mı vaktiniz?
Arkadaş haklı@alaskadankayitlar hocam arkadaşın yapacağı işlem sadece yan kapağı açıp 2 vida söküp yeni ekran kartını ve ssdyi bağlamak. Bu kadar basit bir işlem.
Benim kendi işletmem olsa ve birisi elinde kasası, ekran kartı ve ssdsi ile içeri gelse hocam bunlar takılacak dese gözünün önünde 2 dakikada hallederim. Demek istediğim çok zor bir işlem değil. Kasayı baştan toplamayacak, sadece 2 parça takacak.
Bunları yapmak için de teknik servis elemanı olmaya gerek yok. Technopat'ın YouTube sayfasında bir sürü kasa toplama rehberi mevcut. Elinizde tornavida varsa evde videoyu izleyerek 5 dakikada yapabilirsiniz.
hocam bahsettiğiniz herşeyi biliyorum, bende teknik lise çıkışlıyım ve zamanında stajyerken bu işleride yaptım. yani yapılan işin çok basit ve en fazla 10 dakikalık bir iş olduğunu biliyorum. şuanda da tam zamanlı yazılım mühendisi olarak çalışıyorum.@alaskadankayitlar ilahi hocam güldürdünüz. Siz sanıyor musunuz her iş yerinde herkese asgari ücretin verildiğini, sigortasının yapıldığını? Çoğu zaman meslek lisesinden stajyer alıyoruz veya İşkur üzerinden elemanı alıp maaşını İşkur veriyor.
Şu an bir bilgisayarcı ortalama bilindik işlerle dükkanını zaten geçindiremez kolaylıkla batar. Çalıştığım 2 yerde de bir yazılım satışı söz konusuydu. Birisi muhasebe programı diğeri mali müşavir programı. Bunların satışları ve desteğiyle dükkan dönüyordu. Yoksa arkada ben günde 10 kere ekran kartı, sdd değiştirsem anca zaten kendi maaşım çıkar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.