Ekran kartı değişiminden sonra format gerekir mi?

Gökhan Özer

Hectopat
Daha fazla  
Sorum yukarıdaki gibidir. Örnek vermem gerekirse 1050 kart kullanıyorum. Bunu mesela 1060 yapsam direk ekran kartını takıp sadece sürücüyü kaldırıp ona uygun sürücü kurmam ile sorun hallolur mu yoksa format atmak mı gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
nvidia gtx 10xx serisi aynı sürücüdür sadece işletim sistemi farkı vardır. En güncel sürücüyü indirip kurduysanız tekrar kurmanız gerekmez. Format gerekmez tekrar sürücü kurmanızda gerekmez.

nvidia gtx 10xx serisi aynı sürücüdür sadece işletim sistemi farkı vardır. En güncel sürücüyü indirip kurduysanız tekrar kurmanız gerekmez. Format gerekmez tekrar sürücü kurmanız da gerekmez.

Yanlış bilgi vermeyin lütfen.

Yeni ekran kartı aldığınız zaman eski ekran kartınızın sürücüsünü silip, yeni ekran kartınızın sürücüsünü yüklemeniz gerekmektedir. Format gerekmez ama.

Format gerektirmez ama benim yaşadıgım bi sorunu anlatıyım kardeşim eskiden gt 730 vardı ve her pc kapatıp açtıgımda gt730 ün driverına geçiyodu bunun çözümü ise pc yi guvenlı moda alıp ekran kartı driverını komple kaldırman

Sorum yukarıdaki gibidir. Örnek vermem gerekirse 1050 kart kullanıyorum. Bunu mesela 1060 yapsam direk ekran kartını takıp sadece sürücüyü kaldırıp ona uygun sürücü kurmam ile sorun hallolur mu yoksa format atmak mı gerekir?
DDU programı ile eski ekran kartının sürücülerinin tamamını kaldırabilirsin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı