Ekran kartı değiştirdim ancak FPS değişmedi

PARGALII

Centipat
Katılım
29 Şubat 2020
Mesajlar
41
Normalde PC'de AMD Radeon HD 5450 1 GB 64 Bit vardı bildiğiniz üzere bayağı düşük bir kart değiştirip başka bir kart aldım AMD Radeon HD 7770 1 GB 128 Bit. Kartın programlarını vs. attım PC formatta attım güncelleme vs. her şeyi tamam lakin herhangi bir FPS değişikliği görmedim hatta tam tersi önceki kartım ile pugb Lite dahi kasmadan düşük ayarlarda kasmadan oynarken şu anda açamıyorum bile oyunu şu anda wolfteam dahi oynayamıyorum nedeni nedir acaba yardımcı olur musunuz?
Bu arada yeni kartta sıkıntı olması mümkün değil arkadaşımın R7 240 2 GB 128 Bit kartını ödünç alıp denedim ancak değişiklik olmadı yine sizce neden olabilir yardımcı olur musunuz lütfen. BIOS güncelleme yapmayı bilmiyorum link vs.de bulamadım Gigabyte G-41M LGA 775 DDR3 anakart tek slot 4 GB RAM Xeon X5450 3.00 GHz işlemci.
 
Onboard görüntü kullanıyor olabilir ama sanmıyorum. BIOS'unuz güncel ve modlu mu?

Hayır güncelmi modlumu bilmiyorum onboard olup olmadığınıda bilmiyorum ama sanmıyorum öyle bir şey çünkü kartın %25I falan kullanılıyor aynı zamanda işlemcide 25I kullanılıyor sıcaklıklar zaten süper işlemci 60 ekran kartı Max 35 gördüm ben onboard olduğunu sanmıyorum kullanmıyor kartı PC %25.
Gıgabyte g41m anakart lga 775 ddr3 anakart bios güncelleme mod vs. nasıl bilmiyorum açıklar mısınız size zahmet
 

Darboğaz yapıyor olabilir ya da %25’de ayar kalsın diye bir ayar yaptınız mı?

Öyle bir ayar yapmadım zaten PC'yi daha dün formatladım her şeyi güncelledim Driver Booster'dan da güncellemeleri yaptım darboğaz da olamaz çünkü işlemcide %20 25 ekran kartı da.
Ben BIOS'dan kaynaklı bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum şahsen ancak ne yapacağımı pek bilmiyorum
 
Wibtek diye bir marka ilk defa duyuyorum modlu BIOS bulmak zor. Manuel olarak microcode atabilirsiniz rehberleri bulunmakta.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradaki işlemleri kendi anakart driverinizi bulup yapmanız lazım
 
İşlemcin düşük kalıyordur bu da darboğaz yapar, ne yaparsan yap FPS artmaz. Ekran kartına uygun işlemci bak derim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı