sagolun kurulumu kolaymı yapabilirmiyimEvet vidalı
Yapabilirsiniz yıldız tornavidanız olsun yeterlisagolun kurulumu kolaymı yapabilirmiyim
bütün vida türleri varda benim kasadaki pcie arka plakasında ince bir metal var o cıkmıyorYapabilirsiniz yıldız tornavidanız olsun yeterli
Sert iterseniz çıkarbütün vida türleri varda benim kasadaki pcie arka plakasında ince bir metal var o cıkmıyor
onu cıkarttımda böyle ince demir var her pcienin üstünde o cıkmıyorSert iterseniz çıkar
Fotoğraf atar mısınonu cıkarttımda böyle ince demir var her pcienin üstünde o cıkmıyor
selamlar hocam. Aynı durum bendede var ince demirler var aralarında. Nasıl yaptın kestin galiba?onu cıkarttımda böyle ince demir var her pcienin üstünde o cıkmıyor
Aleyküm selam kesmeyi denemistim ama olmadı bi zaman sonra Demir kendiliğinden düştü kesmeye çalışırken baya darbe almistiselamlar hocam. Aynı durum bendede var ince demirler var aralarında. Nasıl yaptın kestin galiba?
Pense ile bukup deneyebilirsin ama tavsiye etmem en iyisi kesmekselamlar hocam. Aynı durum bendede var ince demirler var aralarında. Nasıl yaptın kestin galiba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.