Çözüldü Ekran kartı direkt tak çalıştır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kerem/15

Hectopat
Öncelikle selamın aleyküm cümleten. Ben yeni ekran kartı sipariş verdim R7 240 2 GB ekran kartı.
Ben bu ekran kartını alınca direk takıp çalıştırayim mi? Yani beni korkutacak şeyler olur mu? Örneğin sistem onu tanımlama falan mı yapar ilk başta?
Not: Biraz heyecanlıyım biliyorum 2 GB ekran kartı çok küçük fakat küçük şeylerle mutlu olunur :)-

Çözüm
Hocam anakartım 2.0 X16 destekliyor aldığım ekran kartı 3.0 X16 uyar değil mi buradaki yorumlara baktım herkes uyar dedi bende aldım.
Uyar. Bu arada ekran kartını tak, vidala ve sistemi aç. Görüntü kalitesi biraz düşük olacak. AMD internet sitesinden R7 240 driveri indirip kur. Kurulum bitince görüntü düzelecek ve oyunlar açılacaktır.
Öncelikle selamın aleyküm cümleten. Ben yeni ekran kartı sipariş verdim R7 240 2 GB ekran kartı.
Ben bu ekran kartını alınca direk takıp çalıştırayim mi? Yani beni korkutacak şeyler olur mu? Örneğin sistem onu tanımlama falan mı yapar ilk başta?
Not: Biraz heyecanlıyım biliyorum 2 GB ekran kartı çok küçük fakat küçük şeylerle mutlu olunur :)-
Küçük bir driver kurulumu sonrasında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Direkt takabilirsiniz.

Takıyorsun sistemi çalıştırıyorsun ardından bir yazılım ile değil el ile kendin driverini güncelliyorsun sonra gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Ha birde oyunlarda bazen direkt işlemciye yüklenebilir ekran kartını kullanmayabilir YouTube' de bu konu ile alakalı 2, 3 video gördüm işine yarayacağını düşünüyorum.

Üzerinde 8 pin 4 pin gibi girişler var ise o güç girişlerini de takmayı unutma :).

Küçük bir Driver kurulumu sonrasında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Direkt takabilirsiniz.

Üzerinde 8 pin 4 pin gibi girişler var ise o güç girişlerini de takmayı unutma :).

Eğer Low profile değilse kablo montajı gerekir ve sonrasında sürücü kuracaksınız o kadar.

Tak, vidala, güç bağlantısını yap, Driver'leri yükle.

Takıyorsun sistemi çalıştırıyorsun ardından bir yazılım ile değil el ile kendin Driver'ini güncelliyorsun sonra gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Ha bir de oyunlarda bazen direkt işlemciye yüklenebilir ekran kartını kullanmayabilir YouTube'da bu konu ile alakalı 2, 3 video gördüm işine yarayacağını düşünüyorum.

Hocam anakartım 2.0 X16 destekliyor aldığım ekran kartı 3.0 X16 uyar değil mi buradaki yorumlara baktım herkes uyar dedi bende aldım.

Uyar. Bu arada ekran kartını tak, vidala ve sistemi aç. Görüntü kalitesi biraz düşük olacak. AMD internet sitesinden R7 240 driveri indirip kur. Kurulum bitince görüntü düzelecek ve oyunlar açılacaktır.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı