Ekran kartı dolandırıcılığı

Neden parayı gönderiyorsunuz hemen babanızın oğlumu karşıdaki kişi ona şaşırıyorum. O adam kim bilir günde kaç kişi dolandırıyorlar gercekten geçmiş olsun.

Benim sizinkine benzer bi olay başıma geldi ama meblağ sizin ki kadar yüksek değildi 300 TL'di. Savcılığa suç duyurusunda bulundum 2 yıl sürdü ama 2 yıl 6 ay hapis ve 1000 TL para cezası aldı ailesi bana 5 BİN TL teklif etti şikayeti çekmem konusun da ama kabul etmedim bence siz de adli yollardan hakkınız arayın. Birşey çıkmaz demeyin kesinlikle.

Hocam şu Whatsapp profil fotoğrafından bile anlayabilirdiniz aslında dolandırıcı olduğunu, geçmiş olsun.

Hocam o foto kendisine mümkün değil ait değildir, yani seçeneklerim arasından tek bir kişiyi elemem gerekirse o da profildeki arkadaştır.

Hocam telefon numarasını kapatsaydınız iyi olurdu çünkü yasal olarak suç diye biliyorum.

Hocam telefon numarasını kapatsaydınız iyi olurdu çünkü yasal olarak suç diye biliyorum.

Dostum çok teşekkür ederim de ben bu suçu işleyerek mağdur ettiğim şahısla yüz yüze gelmeye çoktan razıyım, yani lütfen savcılık beni alıp mağdur kişiyi de bulsunlar... Bilmem anlatabildim mi? Teşekkür ederim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…