FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 31 Ağustos 2020 #1 Ekran kartı Driver'inı silerken normal modda silmiştim. Eskiden FPS düşmesi yaşamıyordum. Ama şu an FPS düşmesi sorunum var. Bu nedenden dolayı olabilir mi? Teşekkürler. Hayırlı forumlar olsun. Up up up up up up.
Ekran kartı Driver'inı silerken normal modda silmiştim. Eskiden FPS düşmesi yaşamıyordum. Ama şu an FPS düşmesi sorunum var. Bu nedenden dolayı olabilir mi? Teşekkürler. Hayırlı forumlar olsun. Up up up up up up.
A altobellih5 Kilopat Katılım 7 Temmuz 2015 Mesajlar 17 31 Ağustos 2020 #2 Sorununuzu anlamadım. Ekran kartı sürücüsünü sildiniz ve fps sorunu yaşadığınızı mı söylüyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 31 Ağustos 2020 #3 altobellih5 dedi: Sorununuzu anlamadım. Ekran kartı sürücüsünü sildiniz ve fps sorunu yaşadığınızı mı söylüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı driverini güvenli mod yerine normal modda sildim. Fps düşüşleri yaşıyorum. Sebep bu olabilir mi? Artı 0 Eksi
altobellih5 dedi: Sorununuzu anlamadım. Ekran kartı sürücüsünü sildiniz ve fps sorunu yaşadığınızı mı söylüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı driverini güvenli mod yerine normal modda sildim. Fps düşüşleri yaşıyorum. Sebep bu olabilir mi?