Arkadaşlar bilgisayar babamın bugün açtığımda harici ekran kartının gözükmediğini fark ettim. Yeniden başlattım. Düzelmedi. Ben de en son driverini indirdim. Nasıl kuracağım? Eski driveri silmeme gerek var mı?
DDU ile silmelisiniz sürücüyü kurmadan önce. Laptop modeli nedir? Harici ekran kartını aktifleştirmek için kendi uygulaması veya BIOS üzerinde ayarı vardır muhtemelen. Hybrid ve Discrete seçeneklerinden Discrete olanı seçmeniz gerekir.
DDU ile silmelisiniz sürücüyü kurmadan önce. Laptop modeli nedir? Harici ekran kartını aktifleştirmek için kendi uygulaması veya BIOS üzerinde ayarı vardır muhtemelen. Hybrid ve discrete seçeneklerinden discrete olanı seçmeniz gerekir.
Hocam boş verin gerek kalmadı bir de ben 2. el bir sistem alacağım. O konuya bakar mısınız? Bir de ben şimdi anakart için bir konu açsam ceza yer miyim?
Hocam boş verin gerek kalmadı bir de ben 2. el bir sistem alacağım. O konuya bakar mısınız? Bir de ben şimdi anakart için bir konu açsam ceza yer miyim?
Birbirinden farklı kategorilerde aynı soru / öneri aşımı yapmıyorsanız uyarı yemezsiniz. Donanım konusunda iyi değilim ancak konuyu açtığınız zaman bir göz atarım.