Ekran kartı driveri nasıl kurulur?

11ARDA11

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayar babamın bugün açtığımda harici ekran kartının gözükmediğini fark ettim. Yeniden başlattım. Düzelmedi. Ben de en son driverini indirdim. Nasıl kuracağım? Eski driveri silmeme gerek var mı?

DDU ile silmelisiniz sürücüyü kurmadan önce. Laptop modeli nedir? Harici ekran kartını aktifleştirmek için kendi uygulaması veya BIOS üzerinde ayarı vardır muhtemelen. Hybrid ve Discrete seçeneklerinden Discrete olanı seçmeniz gerekir.

DDU ile silmelisiniz sürücüyü kurmadan önce. Laptop modeli nedir? Harici ekran kartını aktifleştirmek için kendi uygulaması veya BIOS üzerinde ayarı vardır muhtemelen. Hybrid ve discrete seçeneklerinden discrete olanı seçmeniz gerekir.

Hocam nasıl bakacağım hangi model olduğuna? Lenovo oldugunu biliyorum.

Hocam nasıl bakacağım hangi model olduğuna Lenovo oldugunu biliyorum.

Bir de hocam ekran kartı direk gözükmüyor sadece aygıt yöneticisinde gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lenovo Vantage programını indirmelisin.

Shot-2024-10-03-113623.png
Shot-2024-10-03-113638.png

GPU çalışma modu ayarlarından dGPU yani discrete, harici GPU'yu seçip sistemi yeniden başlatmalısın.

Deneyeceğim, teşekkürler.

Hocam girdiğiniz yere giremiyorum harici ekran karti AMD.
BIOS'ta GPU değişimi ile ilgili ayar var mı bakar mısınız? Çoğu laptopta olması gerekli.

BIOS'ta GPU değişimi ile ilgili ayar var mı bakar mısınız? Çoğu laptopta olması gerekli.

Hocam boş verin gerek kalmadı bir de ben 2. el bir sistem alacağım. O konuya bakar mısınız? Bir de ben şimdi anakart için bir konu açsam ceza yer miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam boş verin gerek kalmadı bir de ben 2. el bir sistem alacağım. O konuya bakar mısınız? Bir de ben şimdi anakart için bir konu açsam ceza yer miyim?
Birbirinden farklı kategorilerde aynı soru / öneri aşımı yapmıyorsanız uyarı yemezsiniz. Donanım konusunda iyi değilim ancak konuyu açtığınız zaman bir göz atarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı