Ekran Kartı Driver'i yükleyince bilgisayar siyah ekran veriyor

apoo28

Hectopat
Daha fazla  
Windows 7 Ultimate 64Bit, Radeon HD6370M 1GB ekran kartı var yeni format attım
ve ekran kartı driverini yükledikten sonra yeniden başlatıyorum ses filan geliyor ama ekran siyah ekranda kalıyor o hoşgeldiniz ekranı filan hep siyah kalıyo sonrasıda siyah kalıyor ne yapmalıyım lütfen yardım edin !

Doğru ve güncel sürücüyü kurduğuna emin isen, büyük ihtimal ile Ekran Kartında problem var.

1-2 saat önce 32bit di 64 bit yaptım ondan olabilir mi çünkü ekran kartında bi sorun yok eminim

Bilgisayarınızın marka modeli nedir? 32 ve 64 bit derken neyi kast ettiğinizi anlamadım?

Bilgisayarım Asus K52J

İntel i5 cpu m 460 @ 2.53Ghz
Ram 3Gb
64bit
ekran kartı radeon 6370m

denedim yine olmadı, fakat bilgisayarın cd sini buldum ordan yükledim driverleri
ilgilendiğin çok sağol.

Driver Booster adlı program size driver konusunda her şekilde yardımda bulunabilir. Fakat Nvidia'nın Shadowplay gibi PhysX gibi ek yazılımlarını, AMD'nin ek olarak getirdiği yazılımları veya başka ekran kartı markalarında, modellerinde v.s. sürücü ile birlikte gelebilicek olan ek yazılımları kurmaz. Direkt olarak sadece sürücüyü kurmaktadır.

Evet doğru, aynı durum Windows 8'de de vardı. Windows 8 Single Language kurduğumda driverlar tam olarak gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…