Ekran Kartı Driver'i yükleyince bilgisayar siyah ekran veriyor

apoo28

Hectopat
Daha fazla  
Windows 7 Ultimate 64Bit, Radeon HD6370M 1GB ekran kartı var yeni format attım
ve ekran kartı driverini yükledikten sonra yeniden başlatıyorum ses filan geliyor ama ekran siyah ekranda kalıyor o hoşgeldiniz ekranı filan hep siyah kalıyo sonrasıda siyah kalıyor ne yapmalıyım lütfen yardım edin !

Driver Booster adlı program size driver konusunda her şekilde yardımda bulunabilir. Fakat Nvidia'nın Shadowplay gibi PhysX gibi ek yazılımlarını, AMD'nin ek olarak getirdiği yazılımları veya başka ekran kartı markalarında, modellerinde v.s. sürücü ile birlikte gelebilicek olan ek yazılımları kurmaz. Direkt olarak sadece sürücüyü kurmaktadır.

Windows 8.1 x64 e geçmek varken Windows 7 ile uğraşmak saçmalıktır. 8.1'e geçtiğinizde otomaitk olarak güncel sürücüyü kendisi yükleyecektir.

Şu an uyumsuz bir sürücü yüklemeye çalıştığınızdan bu durumu almaktasınız.
Evet doğru, aynı durum Windows 8'de de vardı. Windows 8 Single Language kurduğumda driverlar tam olarak gelmişti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı