Ekran kartı Fan dönmüyor

ErenTrkmn

Decapat
Ekran kartını çıkardım fanın kablosunu çıkardım sonra onları geri taktım. Çıkarmamın sebebi ise fırça ile temizledi. Sonra geri taktım fanın kablosunu ama artık dönmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tahminimce temizlediğiniz için daha serin çalışıyor olabilir. Gerekmedikçe fazla güç tüketiminden kaçınmak için fanı çalıştırmıyor olabilir. Tabi bu iyi ihtimal.

Ekran kartı uygulamasını indirip fanları tam güçte çalıştırmaya çalış. Yük altında olmayan fanlar çalışmaz.

Sıcaklık değerlerine bakın masaüstünde benimkinin fanları da çalışmıyor hatta undergorund 2 oynadığımda bile MSI Afterburner'dan fan Speed'i manuel olarak arttırın hala dönmüyorsa bir sorun var demektir.

Ekran kartını çıkardım fanın kablosunu çıkardım sonra onları geri taktım. Çıkarmamın sebebi ise fırça ile temizledi. Sonra geri taktım fanın kablosunu ama artık dönmüyor.
Ekran kartı modeli nedir? Aynı olay eskiden AMD HD 6570 ekran kartıyla başıma gelmişti. Ne yaptıysam fanları çalıştıramadım. Duruyor köşede

Ekran kartı modeli nedir? Aynı olay eskiden AMD HD 6570 ekran kartıyla başıma gelmişti. Ne yaptıysam fanları çalıştıramadım. Duruyor köşede .

GT 9800 bugün birisinden aldım 2.el ilk taktığımda çalışıyordu Molex 6 pinlik kabloyu unutmuştum onu aldım geri geldim taktım çalışmıyor.

Dereceleri kontrol ederek yük altında bırakmayı deneyin. 60°C'da çalışıyor bazı kartlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…