Ekran kartı fanım dün stress test açmama rağmen GPU sıcaklığı 84 dereceye çıktığında bile çalışmadı. Sorun nedir sizce? MSI Afterburner'dan yüzde 100'e getirdim olmadı. Radeon ayarlarından manuele alıp sıfır RPM'i devre dışı bıraktım olmadı. Sorun nedir?
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Ekran kartının garantisi yoksa eğer bilen biri tarafından düzgünce sökülüp tekrar bağlanmasını sağlayın mesela benim başıma geldi RX 580 ekran kartını temizlemek için söktüm tekrardan bağlayınca fanlar çalışmadı söküp tekrar bağlantısını yeniden yapınca düzelmişti.
Ekran kartı fanım dün stress test açmama rağmen GPU sıcaklığı 84 dereceye çıktığında bile çalışmadı. Sorun nedir sizce? MSI Afterburner'dan yüzde 100'e getirdim olmadı. Radeon ayarlarından manuele alıp sıfır RPM'i devre dışı bıraktım olmadı. Sorun nedir?