Gerçi o markalar içinde yetkili servise versen garantisi bitse bile ücret alarak değişim yapıyorlar.Bununda etkisi var tabi ki. Ancak mesela Afox, Galax gibi markaların fanlarını ben göremedim piyasada. Belki Çin pazarında olabilir bilemiyorum.
5 ay içinde bozulması zor. Windforce fanlar iyidir.5 aydan bir şey olmaz herhalde. Zaten 5 yıl sonra yeni ekran kartı alırım.
Gerçi o markalar içinde yetkili servise versen garantisi bitse bile ücret alarak değişim yapıyorlar.
Ama fiyatı kazık oluyor işte.
5 ay içinde bozulması zor. Windforce fanlar iyidir.
Fiyat kazık oluyor, 1 ay sürüyor vs. vs. yani gerek yok. Almadan önce bakmak lazım, misal arkadaşın söylediği çok doğru bir mantık bu Windforce denilen fanlar çoğu Gigabyte ekran kartında kullanılıyor veya Asus Dual gibi. O yüzden diyorsun ki, zaten bu fanlar yaygın bir sıkıntı olmaz.Gerçi o markalar içinde yetkili servise versen garantisi bitse bile ücret alarak değişim yapıyorlar.
Ama fiyatı kazık oluyor işte.
Onu salladım ben belki ömrü kısalmayadabilir. Şans işi biraz sadece %100 devirde fanlar daha hızlı aşınacağı için bozulma riski artıyor. Ama bozulmayadabilir. Sorun olmaz özetle kulağın dayanıyorsa al %100 e kullan.5 ay derken, normalden 5 ay daha az ömürlü olur anlamında yazdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.