Çözüldü Ekran kartı fanları dönmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Enkax

Hectopat
Merhaba, uzun süre önce BIOS güncellemesi yaptıktan sonra bilgisayara ekran gelmemeye ve ekran kartı fanları dönememeye başladı bu sebepten ötürü sanıp bilgisayarcıya yeniden BIOS yazması için götürdüm yeniden BIOS yazdıktan sonra aynı sorun devam etti. Bu sefer de dıt sesi geliyor. Bilgisayarcı da ve bende yedek RAM olmadığı için deneme yapamıyoruz. Sizce yeni almamı gerektiren bir durum mu diye sormak istedim.

Çözüm
Sisteme tek RAM takın, işlemci soğutucusunu biraz gevşetip açın sistemi, yine görüntü gelmezse işlemciyi söküp pinlerini kontrol edin eğilme var mı diye.

Hocam merhaba arkadasımdan yedek bir RAM buldum onu da deneyeceğim, eğer olmazsa son çare islemci pinlerine bakacağım, sorun oradaysa onu da değişeceğiz anca.

Hocam merhaba arkadasımdan yedek bir RAM buldum onu da deneyeceğim eğer olmazsa son çare islemci pinlerine bakacağım sorun oradaysa onu da değişeceğiz anca.

Sorun RAM'deymiş, yeni RAM takınca bilgisayara ekran geldi konu çözüldü olarak işaretlenebilir.
Sisteme tek RAM takın, işlemci soğutucusunu biraz gevşetip açın sistemi, yine görüntü gelmezse işlemciyi söküp pinlerini kontrol edin eğilme var mı diye.

Hocam merhaba arkadasımdan yedek bir RAM buldum onu da deneyeceğim, eğer olmazsa son çare islemci pinlerine bakacağım, sorun oradaysa onu da değişeceğiz anca.

Hocam merhaba arkadasımdan yedek bir RAM buldum onu da deneyeceğim eğer olmazsa son çare islemci pinlerine bakacağım sorun oradaysa onu da değişeceğiz anca.

Sorun RAM'deymiş, yeni RAM takınca bilgisayara ekran geldi konu çözüldü olarak işaretlenebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı