Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 7 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar ekran kartı fanları hafif titreşim yapıyor ve dikkatlice dinlediğimde titreşim sesini duyabiliyorum (kasa ile aramda 30 cm var). Fan hızı yükselip alçaldığında duyuluyor sabit iken ses yok denilecek kadar az. Sizce normal mi?
Arkadaşlar ekran kartı fanları hafif titreşim yapıyor ve dikkatlice dinlediğimde titreşim sesini duyabiliyorum (kasa ile aramda 30 cm var). Fan hızı yükselip alçaldığında duyuluyor sabit iken ses yok denilecek kadar az. Sizce normal mi?
2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 7 Şubat 2021 #2 Fan sesi dediğin coil whine belki olabilir. Ekran kartını düzgün taktınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 7 Şubat 2021 #3 278101 dedi: Fan sesi dediğin coil whine belki olabilir. Ekran kartını düzgün taktınız mı? Genişletmek için tıkla... Coil whine değil, eminim. 278101 dedi: Fan sesi dediğin coil whine belki olabilir. Ekran kartını düzgün taktınız mı? Genişletmek için tıkla... Bu arada fan titreşim yapıyor derken fanların titreyerek çalıştığını kastetmiyorum. Sadece titreşim sesi geliyor. Artı 0 Eksi
278101 dedi: Fan sesi dediğin coil whine belki olabilir. Ekran kartını düzgün taktınız mı? Genişletmek için tıkla... Coil whine değil, eminim. 278101 dedi: Fan sesi dediğin coil whine belki olabilir. Ekran kartını düzgün taktınız mı? Genişletmek için tıkla... Bu arada fan titreşim yapıyor derken fanların titreyerek çalıştığını kastetmiyorum. Sadece titreşim sesi geliyor.
2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 7 Şubat 2021 #4 Cole McCree dedi: Coil whine değil, eminim. Bu arada fan titreşim yapıyor derken fanların titreyerek çalıştığını kastetmiyorum. Sadece titreşim sesi geliyor. Genişletmek için tıkla... Titreşim sesi dediğiniz belki normal fan sesidir. Kafanıza fazla takmayın bence. Artı 0 Eksi
Cole McCree dedi: Coil whine değil, eminim. Bu arada fan titreşim yapıyor derken fanların titreyerek çalıştığını kastetmiyorum. Sadece titreşim sesi geliyor. Genişletmek için tıkla... Titreşim sesi dediğiniz belki normal fan sesidir. Kafanıza fazla takmayın bence.
Is That A SKYLINE Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 2.308 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek R34'ün direksiyonu. 7 Şubat 2021 #5 Ekran kartınızın modeli ne? Artı 0 Eksi
KS KS Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 7 Şubat 2021 #6 Is That A SKYLINE dedi: Ekran kartınızın modeli ne? Genişletmek için tıkla... Gigabyte GTX 1660 Super. 278101 dedi: Titreşim sesi dediğiniz belki normal fan sesidir. Kafanıza fazla takmayın bence. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geliyor fakat neden fan hızı yükselip alçalırken geliyor? Artı 0 Eksi
Is That A SKYLINE dedi: Ekran kartınızın modeli ne? Genişletmek için tıkla... Gigabyte GTX 1660 Super. 278101 dedi: Titreşim sesi dediğiniz belki normal fan sesidir. Kafanıza fazla takmayın bence. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geliyor fakat neden fan hızı yükselip alçalırken geliyor?
Is That A SKYLINE Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 2.308 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek R34'ün direksiyonu. 7 Şubat 2021 #7 Hocam coil whine olabilir. Emin olabilirsiniz ama o kadar emin olmayın. Bir de ekran kartın driverindan fan hızını varsa kısmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Hocam coil whine olabilir. Emin olabilirsiniz ama o kadar emin olmayın. Bir de ekran kartın driverindan fan hızını varsa kısmayı denediniz mi?
KS KS Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 7 Şubat 2021 #8 Is That A SKYLINE dedi: Hocam coil whine olabilir. Emin olabilirsiniz ama o kadar emin olmayın. Bir de ekran kartın driverindan fan hızını varsa kısmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam tiz bir ses değil, fan hızı yükselip alçaldığında duyuluyor, sabit iken ses yok. Artı 0 Eksi
Is That A SKYLINE dedi: Hocam coil whine olabilir. Emin olabilirsiniz ama o kadar emin olmayın. Bir de ekran kartın driverindan fan hızını varsa kısmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam tiz bir ses değil, fan hızı yükselip alçaldığında duyuluyor, sabit iken ses yok.
Is That A SKYLINE Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 2.308 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek R34'ün direksiyonu. 7 Şubat 2021 #9 O bende de oluyor hocam R7 240 benim ekran kartım ve fan hızını sürekli değiştirirken öyle bir viuvv sesi geliyor ama sizinkide böyle mi bilmiyorum. Artı 0 Eksi
O bende de oluyor hocam R7 240 benim ekran kartım ve fan hızını sürekli değiştirirken öyle bir viuvv sesi geliyor ama sizinkide böyle mi bilmiyorum.
KS KS Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 7 Şubat 2021 #10 Is That A SKYLINE dedi: O bende de oluyor hocam R7 240 benim ekran kartım ve fan hızını sürekli değiştirirken öyle bir viuvv sesi geliyor ama sizinkide böyle mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de ise vuuv vuuv vuuv vuuv diye alçalıp yükseliyor. Artı 0 Eksi
Is That A SKYLINE dedi: O bende de oluyor hocam R7 240 benim ekran kartım ve fan hızını sürekli değiştirirken öyle bir viuvv sesi geliyor ama sizinkide böyle mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de ise vuuv vuuv vuuv vuuv diye alçalıp yükseliyor.