Ekran kartı fiyatları düşecek mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abi alacaktım ne güzel 1700 tlydi internete özel fiyatı mallık ettim dedim hallederim yazın şuan okul sırası olmaz falan kart oldu şimdi 2.400 tl. 2.073 tl civarına seviniyordum düşüyor diye. ALLAHSIZ MADENCİLER.:mad:
 
Biraz araştırdım şu madencilik işini, fazla uzun sürmez patlar. Madencilik işine 3-4 sene önce girişmek gerekiyormuş sanırım. Yani şu dönemde getirisi eskisi kadar yok. Bir süre sonra alımlar durunca kartların fiyatları düşer hemde ikinci elde üst seviye bir sürü fazla km yapmış kartlar peydahlanır.
 
Git gide artıyor fiyatlar ne oluyor?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Talep arttığı sürece fiyatlarda artacaktır. Yapacak bir şey yok şimdilik. Beklemek en mantıklısı. Önceki mesajımdaki verdiğim linkteki kart ortalama her gün zamlanıyor. Bu gidişle de iki haftaya 1000TL üzerine çıkacak gfx 1050ti modeli. Şaka gibi...
 
Daha dün baktığım 750 TL olan MSİ 4GB 4GT GTX 1050 Tİ Modelli ekran kartı şuan 850 gösteriyor. Nerden baksan 100 TL oynamış. Ne güzel 2.500 TL bütçemle sistem toplayacaktım. Yazdan bir beklentim buydu zaten o da yalan oldu.
 
Son düzenleme:
Bende 1-2 hafta ile kaçırdım, şans. İzine çıkınca önceki mesajlarımda verdiğim linkteki asus gfx 1050ti modelini alacaktım. Baktım fiyatlar uçmuş gitmiş. Artık başka bahara. Eldekiyle idare edeceğiz. Eldeki derken o da 300TL'nin üstüne çıkmış. :p
 
Bu mining kartları galiba yaz sonu çıkacakmış, o zamana kadar düşmeyecek mi bu kartların fiyatı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dolar belli, vergiler belli. Madencilik yapanlar arttı, birçok yerde stok yok. Bir de üçkağıt yaparak stok olduğu halde satmayanlar var. En az 1-2 ay beklemek gerekiyor bu durumda.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen. Sonbahar-kış dönemi bekleyeceğiz artık. O zamana kadarda madencilik için kartlar piyasada artar da normal kartların yakasını bırakırlar diye düşünüyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı