Ekran Kartı Geçiş Sorunu

HP pavilion g6 2277et laptop kullanıyorum. Bu laptopda intel hd graphics 4000 ve amd radeon 7670m olmak üzere iki ekran kartı var. Benim bilgisayarım sürekli olarak inteli kullanıyor. Oynadıgım oyunu degiştirilebilir grafiklerden yüksek performansa aldıgım halde hala inteli kullanıyor. Nerden biliyorsun derseniz oyunlarda kasma yapıyor. AMD'nin performansının daha yüksek oldugunu biliyorum. BIOS'dan ayarlamaya çalıştım ama BIOS'da swich grapics die bişey yok. BIOS'u güncelledim, yine gelmedi. Önceki versyonu yükledim, yine gelmedi. Nasıl kalıcı olarak amd ye geçiş yapabilirm?

lk9sh.jpg

Bu da boot options'un içi:

lk9vk.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İşe yaramıyor hiç performans farkı yok.

- - - Güncellendi - - -

Bazı oyunlarda el ile seçsem bile Intel'ii kullanıyor. GPU-z ile oyunu Windowed yapıp test ettim, Resident Evil 6 da AMD'yi, The walking dead survival instinct ise Intel'i kullanıyor.

- - - Güncellendi - - -

Demin aygıt yöneticisinden AMD'yi güncelledigimde degiştirilebilir grafikler böyle oldu:

ati_degistirilebilir_grafikler.png

Ama yeniden başlattıgım da eski haline döndü :(

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı