Ekran kartı görüntü kesme sorunu

darksider

Hectopat
Arkadaşlar daha 4 ay önce topladığım bilgisayarımı ilk çalıştırdığımda ekrana görüntü gelmemişti, bütün bağlantıları kontrol ettikten sonra bir de PSU'nun ekran kartına taktığımız 6+2 güç soketinin diğerini takayım dedim (PSU'dan çıkan 4 farklı güç soketi var). Bilgisayarım sorunsuz çalıştı ve 1 ay sorunsuz kullandım ama ardından tekrar aynı şey başıma geldi. Bu sefer diğer kabloyu ekran kartıma taktım ve bilgisayarım çalıştı. Bu işlemi 4 ayda 3 kere yaparak bilgisayarımı kullanmaya devam ettim. Geçen hafta 2. el GTX 1070 ekran kartı satın aldım, 2 gün sonra ekran dondu ve bilgisayara restart attım fakat ekran gelmeyince tekrardan PSU'dan ekran kartına giden güç kablosunu değiştirdim ve bilgisayar sorunsuz çalıştı. Güç kaynağının markası FSP Hyper 700, bunu 4 ay önce vatan bilgisayardan sıfır aldım. Sorun benim tahmin ettiğim gibi güç kaynağında mı yoksa ekran kartlarında mi problem var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı