Ekran kartı görüntü kesme sorunu

darksider

Hectopat
Arkadaşlar daha 4 ay önce topladığım bilgisayarımı ilk çalıştırdığımda ekrana görüntü gelmemişti, bütün bağlantıları kontrol ettikten sonra bir de PSU'nun ekran kartına taktığımız 6+2 güç soketinin diğerini takayım dedim (PSU'dan çıkan 4 farklı güç soketi var). Bilgisayarım sorunsuz çalıştı ve 1 ay sorunsuz kullandım ama ardından tekrar aynı şey başıma geldi. Bu sefer diğer kabloyu ekran kartıma taktım ve bilgisayarım çalıştı. Bu işlemi 4 ayda 3 kere yaparak bilgisayarımı kullanmaya devam ettim. Geçen hafta 2. el GTX 1070 ekran kartı satın aldım, 2 gün sonra ekran dondu ve bilgisayara restart attım fakat ekran gelmeyince tekrardan PSU'dan ekran kartına giden güç kablosunu değiştirdim ve bilgisayar sorunsuz çalıştı. Güç kaynağının markası FSP Hyper 700, bunu 4 ay önce vatan bilgisayardan sıfır aldım. Sorun benim tahmin ettiğim gibi güç kaynağında mı yoksa ekran kartlarında mi problem var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…