Ekran kartı görüntü vermiyor

yahyaturan

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, ben bundan aylar önce 3470 i5 işlemcili bir kasa ve GTS 250 Green model bir ekran kartı aldım fakat ilk taktığımda görüntü gelmedi onboardda. Görüntü var bilgisayarda. Ekran kartını takınca ne onboard, ne de ekran kartında görüntü yok. Hem VGA, hem HDMI çıkışlarını denedim, ilk taktığımda güç girişlerini fark etmedim ve direkt çalıştırdım, fan döndü fakat görüntü yok. Sonra güç girişlerini fark edince Power'ı değiştirdim ve 6 pinlik güç girişini taktım fakat yine görüntü alamadım. Sorun nedir sizce? Bu arada bilgisayarı aldığım adamdan daha önce kullandığı ekran kartını istedim HD 2500 1GB modeli tak çalıştır Sapphire yanılmazsam fakat o da aynı şekilde fan çalışıyor fakat görüntü vermiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Ekran kartının tam modeli:

Palit GTS250 (256Bit) EGREEN 1GB DDR3 TV HDMI 16X eklemek istedim.​

Son düzenleme:
Aynı sorun bende de olmuştu. Hâlâ çözemedim. Ekran kartım Palit modelini bilmiyorum. Ne anakarttan ne de ekran kartından görüntü alamadım. Fanlar dönüyor sistem çalışıyor ama görüntü yoktu. Ekran kartın yanmış dediler. Uğraşmadım sistem eski olduğu için. Çözümü varsa çok iyi olur.

Bende aynı şeyi düşündüm fakat satın aldığım kişi bilgisayarından söküp bana teslim ettiğini ve söktüğü yerin hala doldurulmadığını ve pimlerinde fotoğrafını çekip yolladı beni şüpheye düşüren şey ise farklı tak çalıştır ekran kartınında görüntü vermemesi
Yardım edebilecek kimse yok mu acaba ?
Konuyu hoplatmak istiyorum maalesef canımı çok sıkan bir konu ve verdiğim ücrete yazık oluyor bu konuda yardım edebilecek varsa çok mutlu olacağım.
@Recep Baltaş

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı