Ali Eren Selçuk
Kilopat
Yeni ekran kartı aldım ancak önceki kartta 4 pin giris yeri varken bunda 6 adet var. Güç kablosunu nasıl takacağım?
Yerde çektiğim yeni ekran kartının içinden cikan kablosunu. Nasıl yapacağım?
Asus Dual 5070.Ekran kartı nedir? Hangi model.
Normal şartlarda en sağdakini takacaksın fakat üzerinde 300W veya 600W gibi güç belirten bir bilgi var mı? Eğer yoksa ekran kartının yanında gelen çoklayıcı ile en soldaki ve en sağdakini de takman gerekiyor.Asus Dual 5070.
ASUS Dual 5070.
300 V yazıyor sanırım.Normal şartlarda en sağdakini takacaksın fakat üzerinde 300W veya 600W gibi güç belirten bir bilgi var mı? Eğer yoksa ekran kartının yanında gelen çoklayıcı ile en soldaki ve en sağdakini de takman gerekiyor.
Ekran kartına taktığın plastik uçta yazması önemli, o kablonun dayanıklılığını gösteriyor. Kablo onu taşıyabilir fakat PSU'u o çıkışı muhtemelen vermiyor. Uç kısmındaki plastikte yazmıyorsa ekran kartının içinden çıkan çoklayıcı ile diğerini de takarak kullanman gerekiyor.300 V yazıyor sanırım.
Anladım evet üstünde yazmıyor. Bu şekilde bağladım sanırım işlem tamamdır?Ekran kartına taktığın plastik uçta yazması önemli, o kablonun dayanıklılığını gösteriyor. Kablo onu taşıyabilir fakat PSU'u o çıkışı muhtemelen vermiyor. Uç kısmındaki plastikte yazmıyorsa ekran kartının içinden çıkan çoklayıcı ile diğerini de takarak kullanman gerekiyor.
Evet hepsinin sağlam oturduğundan emin olup iyice bastırın. Ekran kartı girişi özellikle.Anladım evet üstünde yazmıyor. Bu şekilde bağladım sanırım işlem tamamdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.