A akg_n Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #1 Merhaba, ekran kartı Almanya'da ucuz diye teyzeme aldıracağım ama gümrükten geçer mi ya da kaç lira isterler? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2023
Merhaba, ekran kartı Almanya'da ucuz diye teyzeme aldıracağım ama gümrükten geçer mi ya da kaç lira isterler?
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #2 akg_n dedi: Merhaba, ekran kartı Almanya'da ucuz diye teyzeme aldıracağım ama gümrükten geçer mi ya da kaç lira isterler? Genişletmek için tıkla... 3 yıl önce AliExpress'den GTX 960 almıştım. Gümrük vergisi olarak o zaman 30TL ödemiştim. Gümrükte takılmadı. Artı 0 Eksi
akg_n dedi: Merhaba, ekran kartı Almanya'da ucuz diye teyzeme aldıracağım ama gümrükten geçer mi ya da kaç lira isterler? Genişletmek için tıkla... 3 yıl önce AliExpress'den GTX 960 almıştım. Gümrük vergisi olarak o zaman 30TL ödemiştim. Gümrükte takılmadı.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.292 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #3 akg_n dedi: Merhaba, ekran kartı Almanya'da ucuz diye teyzeme aldıracağım ama gümrükten geçer mi ya da kaç lira isterler? Genişletmek için tıkla... Teyzen gelirken yanında getirecek ise gümrüğe takılmaz. Artı 0 Eksi
akg_n dedi: Merhaba, ekran kartı Almanya'da ucuz diye teyzeme aldıracağım ama gümrükten geçer mi ya da kaç lira isterler? Genişletmek için tıkla... Teyzen gelirken yanında getirecek ise gümrüğe takılmaz.
KS KS A akg_n Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #4 balkann dedi: Teyzen gelirken yanında getirecek ise gümrüğe takılmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam bende öyle düşünüyordum teşekkür ederim ben. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
balkann dedi: Teyzen gelirken yanında getirecek ise gümrüğe takılmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam bende öyle düşünüyordum teşekkür ederim ben.
Mustafa773 Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 1.810 Çözümler 3 9 Aralık 2023 #5 akg_n dedi: Merhaba, ekran kartı Almanya'da ucuz diye teyzeme aldıracağım ama gümrükten geçer mi ya da kaç lira isterler? Genişletmek için tıkla... Yanında getirirse teyzen 10 bile geçirir. Artı 0 Eksi
akg_n dedi: Merhaba, ekran kartı Almanya'da ucuz diye teyzeme aldıracağım ama gümrükten geçer mi ya da kaç lira isterler? Genişletmek için tıkla... Yanında getirirse teyzen 10 bile geçirir.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 9 Aralık 2023 #6 akg_n dedi: Tamam bende öyle düşünüyordum teşekkür ederim ben. Genişletmek için tıkla... 2 taneden fazla getirmediği sürece sıkıntı çıkmaz. Mustafa773 dedi: Yanında getirirse teyzen 10 bile geçirir. Genişletmek için tıkla... Geçiremez yanlış bilgi vermeyin. Artı 0 Eksi
akg_n dedi: Tamam bende öyle düşünüyordum teşekkür ederim ben. Genişletmek için tıkla... 2 taneden fazla getirmediği sürece sıkıntı çıkmaz. Mustafa773 dedi: Yanında getirirse teyzen 10 bile geçirir. Genişletmek için tıkla... Geçiremez yanlış bilgi vermeyin.
Mustafa773 Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 1.810 Çözümler 3 9 Aralık 2023 #7 NightWist dedi: 2 taneden fazla getirmediği sürece sıkıntı çıkmaz. Geçiremez yanlış bilgi vermeyin. Genişletmek için tıkla... Hollanda dan teyzem 7 tane telefon getirdi. Artı 0 Eksi
NightWist dedi: 2 taneden fazla getirmediği sürece sıkıntı çıkmaz. Geçiremez yanlış bilgi vermeyin. Genişletmek için tıkla... Hollanda dan teyzem 7 tane telefon getirdi.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.292 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #8 Mustafa773 dedi: Yanında getirirse teyzen 10 bile geçirir. Genişletmek için tıkla... Yazmak için yazmayın. 2-3 den sonrası ticari kullanıma geçer. Mustafa773 dedi: Hollanda dan teyzem 7 tane telefon getirdi. Genişletmek için tıkla... Sadece teyzeniz mi getirdi? Yoksa başkaları var mıydı yanında? Artı 0 Eksi
Mustafa773 dedi: Yanında getirirse teyzen 10 bile geçirir. Genişletmek için tıkla... Yazmak için yazmayın. 2-3 den sonrası ticari kullanıma geçer. Mustafa773 dedi: Hollanda dan teyzem 7 tane telefon getirdi. Genişletmek için tıkla... Sadece teyzeniz mi getirdi? Yoksa başkaları var mıydı yanında?
Aegonide Hectopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 1.343 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #9 Türk pasaportu ile geçerse gümrükte sıkıntı çıkar ama alman pasaportu ile geçerse işi bilirse sıkıntı çıkmaz. Artı 0 Eksi
Türk pasaportu ile geçerse gümrükte sıkıntı çıkar ama alman pasaportu ile geçerse işi bilirse sıkıntı çıkmaz.
Mustafa773 Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 1.810 Çözümler 3 9 Aralık 2023 #10 balkann dedi: Yazmak için yazmayın. 2-3 den sonrası ticari kullanıma geçer. Sadece teyzeniz mi getirdi? Yoksa başkaları var mıydı yanında? Genişletmek için tıkla... Vardi yanında kalabalıklar, onun ücreti varsa onu bilemiyorum vergisi vs Artı 0 Eksi
balkann dedi: Yazmak için yazmayın. 2-3 den sonrası ticari kullanıma geçer. Sadece teyzeniz mi getirdi? Yoksa başkaları var mıydı yanında? Genişletmek için tıkla... Vardi yanında kalabalıklar, onun ücreti varsa onu bilemiyorum vergisi vs