Merhaba, ekran kartı Almanya'da ucuz diye teyzeme aldıracağım ama gümrükten geçer mi ya da kaç lira isterler?
Teyzen gelirken yanında getirecek ise gümrüğe takılmaz.Merhaba, ekran kartı Almanya'da ucuz diye teyzeme aldıracağım ama gümrükten geçer mi ya da kaç lira isterler?
Tamam bende öyle düşünüyordum teşekkür ederim ben.Teyzen gelirken yanında getirecek ise gümrüğe takılmaz.
Yanında getirirse teyzen 10 bile geçirir.Merhaba, ekran kartı Almanya'da ucuz diye teyzeme aldıracağım ama gümrükten geçer mi ya da kaç lira isterler?
Tamam bende öyle düşünüyordum teşekkür ederim ben.
Yanında getirirse teyzen 10 bile geçirir.
Hollanda dan teyzem 7 tane telefon getirdi.2 taneden fazla getirmediği sürece sıkıntı çıkmaz.
Geçiremez yanlış bilgi vermeyin.
Yazmak için yazmayın. 2-3 den sonrası ticari kullanıma geçer.Yanında getirirse teyzen 10 bile geçirir.
Sadece teyzeniz mi getirdi? Yoksa başkaları var mıydı yanında?Hollanda dan teyzem 7 tane telefon getirdi.
Vardi yanında kalabalıklar, onun ücreti varsa onu bilemiyorum vergisi vsYazmak için yazmayın. 2-3 den sonrası ticari kullanıma geçer.
Sadece teyzeniz mi getirdi? Yoksa başkaları var mıydı yanında?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.