Y Yiğit44 Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 276 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #1 Laptopuma driver kurduktan sonra renkler soluk oldu.
Wartuse Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 810 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #2 Normal gözüküyor bizde. Yiğit44 dedi: Laptopuma driver kurduktan sonra renkler soluk oldu. Eki Görüntüle 1706048 Genişletmek için tıkla... Şey yapabilirsin renk ayarı vardı AMD mi kullanıyorsun? Yardımcı olabilirim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2023 Artı 0 Eksi
Normal gözüküyor bizde. Yiğit44 dedi: Laptopuma driver kurduktan sonra renkler soluk oldu. Eki Görüntüle 1706048 Genişletmek için tıkla... Şey yapabilirsin renk ayarı vardı AMD mi kullanıyorsun? Yardımcı olabilirim.
bahadırzd Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 260 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #3 eğer özel kurulum yaptıysan nvidia control panel ayarların gitmiştir ordan ayarla Artı 0 Eksi
KS KS Y Yiğit44 Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 276 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #4 Wartuse dedi: Nromal gözüküyor bizde. Şey yapabilrsin renk ayarı vardı AMD mi kullanıyorsun yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Yok Intel UHD 620 ofic PC'si kullanıyorum. bahadırzd dedi: Eğer özel kurulum yaptıysan NVIDIA Control panel ayarların gitmiştir oradan ayarlaEki Görüntüle 1706064 Genişletmek için tıkla... Bende Intel var renk ayarı degistiyorum hiçbir şey olmuyor. Artı 0 Eksi
Wartuse dedi: Nromal gözüküyor bizde. Şey yapabilrsin renk ayarı vardı AMD mi kullanıyorsun yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Yok Intel UHD 620 ofic PC'si kullanıyorum. bahadırzd dedi: Eğer özel kurulum yaptıysan NVIDIA Control panel ayarların gitmiştir oradan ayarlaEki Görüntüle 1706064 Genişletmek için tıkla... Bende Intel var renk ayarı degistiyorum hiçbir şey olmuyor.
bahadırzd Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 260 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #5 Yiğit44 dedi: Yok Intel UHD 620 ofic PC'si kullanıyorum. Bende Intel var renk ayarı degistiyorum hiçbir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Ekranın kaç Hz? 60Hz'de renkler aşırı solma yapıyor. Konu dışı olacak ama wallpaper'ini çok beğendim, atabilme şansın var mıdır? Artı 0 Eksi
Yiğit44 dedi: Yok Intel UHD 620 ofic PC'si kullanıyorum. Bende Intel var renk ayarı degistiyorum hiçbir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Ekranın kaç Hz? 60Hz'de renkler aşırı solma yapıyor. Konu dışı olacak ama wallpaper'ini çok beğendim, atabilme şansın var mıdır?
KS KS Y Yiğit44 Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 276 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #6 Uhd 620 ekran kartım var dirver paylaşırsanız yükleyebilirim win 10 1903 yüklü Yiğit44 dedi: Laptopuma driver kurduktan sonra renkler soluk oldu. Eki Görüntüle 1706048 Genişletmek için tıkla... Fotoda soluk gözükmüyor yeni fark ettim normalde soluk. bahadırzd dedi: Ekranın kaç Hz? 60Hz'de renkler aşırı solma yapıyor. Konu dışı olacak ama Wallpaper'ini çok beğendim, atabilme şansın var mıdır? Genişletmek için tıkla... Çözümden sonra atticam söz Artı 0 Eksi
Uhd 620 ekran kartım var dirver paylaşırsanız yükleyebilirim win 10 1903 yüklü Yiğit44 dedi: Laptopuma driver kurduktan sonra renkler soluk oldu. Eki Görüntüle 1706048 Genişletmek için tıkla... Fotoda soluk gözükmüyor yeni fark ettim normalde soluk. bahadırzd dedi: Ekranın kaç Hz? 60Hz'de renkler aşırı solma yapıyor. Konu dışı olacak ama Wallpaper'ini çok beğendim, atabilme şansın var mıdır? Genişletmek için tıkla... Çözümden sonra atticam söz
Wartuse Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 810 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #7 Telefondan bir fotoğraf atma şansın var mı? Artı 0 Eksi
KS KS Y Yiğit44 Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 276 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #8 Wartuse dedi: Telefondan bir fotoğraf atma şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Buyur. bahadırzd dedi: Ekranın kaç Hz? 60Hz'de renkler aşırı solma yapıyor. Konu dışı olacak ama wallpaper'ini çok beğendim, atabilme şansın var mıdır? Genişletmek için tıkla... 60hz Dosya Ekleri IMG_20230318_163854.jpg 273,5 KB · Görüntüleme: 248 Artı 0 Eksi
Wartuse dedi: Telefondan bir fotoğraf atma şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Buyur. bahadırzd dedi: Ekranın kaç Hz? 60Hz'de renkler aşırı solma yapıyor. Konu dışı olacak ama wallpaper'ini çok beğendim, atabilme şansın var mıdır? Genişletmek için tıkla... 60hz
bahadırzd Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 260 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #9 Bu linkten driver. Yiğit44 dedi: Buyur. Genişletmek için tıkla... Intel HD Graphics yüklüyse şu videodan HD Graphics kısmına gelerek renk ayarı çekebilirsin. Bir de 60Hz'de aşırı cırtlak oluyor renkler onun çözümünü bilmiyorum ama kontrast ile halledebilirsin. Artı 0 Eksi
Bu linkten driver. Yiğit44 dedi: Buyur. Genişletmek için tıkla... Intel HD Graphics yüklüyse şu videodan HD Graphics kısmına gelerek renk ayarı çekebilirsin. Bir de 60Hz'de aşırı cırtlak oluyor renkler onun çözümünü bilmiyorum ama kontrast ile halledebilirsin.
KS KS Y Yiğit44 Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 276 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #10 bahadırzd dedi: Bu linkten driver. Intel HD Graphics yüklüyse şu videodan HD Graphics kısmına gelerek renk ayarı çekebilirsin. Bir de 60Hz'de aşırı cırtlak oluyor renkler onun çözümünü bilmiyorum ama kontrast ile halledebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yapmayı deniyorum değişmiyor. bahadırzd dedi: Ekranın kaç Hz? 60Hz'de renkler aşırı solma yapıyor. Konu dışı olacak ama Wallpaper'ini çok beğendim, atabilme şansın var mıdır? Genişletmek için tıkla... Artık devam edeceğim böyle ne yapalım sana wallpaper attayım HD wallpaper: Solar eclipse illustration, black hole digital wallpaper, abstract | Wallpaper Flare This HD wallpaper is about Solar eclipse illustration, black hole digital wallpaper, abstract, Original wallpaper dimensions is 1920x1080px, file size is 244.62KB www.wallpaperflare.com Son düzenleme: 18 Mart 2023 Artı 0 Eksi
bahadırzd dedi: Bu linkten driver. Intel HD Graphics yüklüyse şu videodan HD Graphics kısmına gelerek renk ayarı çekebilirsin. Bir de 60Hz'de aşırı cırtlak oluyor renkler onun çözümünü bilmiyorum ama kontrast ile halledebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yapmayı deniyorum değişmiyor. bahadırzd dedi: Ekranın kaç Hz? 60Hz'de renkler aşırı solma yapıyor. Konu dışı olacak ama Wallpaper'ini çok beğendim, atabilme şansın var mıdır? Genişletmek için tıkla... Artık devam edeceğim böyle ne yapalım sana wallpaper attayım HD wallpaper: Solar eclipse illustration, black hole digital wallpaper, abstract | Wallpaper Flare This HD wallpaper is about Solar eclipse illustration, black hole digital wallpaper, abstract, Original wallpaper dimensions is 1920x1080px, file size is 244.62KB www.wallpaperflare.com