Ekran Kartı Güncelleme Sonrası FPS Düşüşü

Oynadığın oyun ne? Monster Hunter: World oyununda fps düşüyormuş bu driver da. Belki o oyunlardan birini oynuyorsundur.

Oynadığım oyun The Elder Scrolls Online. :(

Hatta değerlerini de atabilirim (FPS değeri sol altta):

VSYNC kapalıyken (önceden 100 FPS) şimdi:
SYNC CLOSE.png

VSYNC açıkken (önceden sabit 60) şimdi:
SYNC OPEN.png

Hmm... Bilgisayarıma sağ tıklayıp + Donanım + Aygıt Yöneticisi + Ekran Bağdaştırıcılarından ekran kartınızın özelliklerine girip mevcut sürücüyü atabilir misiniz? Belki tanımamıştır sürücüyü.

Hmm... Bilgisayarıma sağ tıklayıp + Donanım + Aygıt Yöneticisi + Ekran Bağdaştırıcılarından ekran kartınızın özelliklerine girip mevcut sürücüyü atabilir misiniz? Belki tanımamıştır sürücüyü.

Bahsettiğiniz yere girdim fakat mevcut sürücü atama diye bir şey göremedim. Problem bu sabah başladı. Dün gece güncelleyip yatmıştım.

İşte size komik bir olay daha: High'da oynuyordum fakat şimdi tüm ayarları low'a aldım ve fps değerleri aynı! Çıldırmamak elde değil. :(

Bahsettiğiniz yere girdim fakat mevcut sürücü atama diye bir şey göremedim. Problem bu sabah başladı. Dün gece güncelleyip yatmıştım.

İşte size komik bir olay daha: High'da oynuyordum fakat şimdi tüm ayarları low'a aldım ve fps değerleri aynı! Çıldırmamak elde değil. :(

Bulamadıysanız, GPU-Z programını indirip ordan söyleyebilir misiniz?

Format.
Her derde devadır. Yedeğini sağlam al ve format at.

Hocam delirmek üzereyim. 75 GB'lık oyun indirdim. Format atarsam hepsi gidecek. Bunu yedeklemek de imkansız gibi bir şey! Nereden bulaştım bu lanet şeye ya. Monster bunun karşılığında para iadesi teklif ederse bu dolar kuruna rağmen kabul edeceğim! (4300 iken almıştım ürün şuan 5700)
Bulamadıysanız, GPU-Z programını indirip ordan söyleyebilir misiniz?

Sürücü sürümü: 24.21.13.9836

Sürücü tarihi: 24.06.2018

Dediğim gibi eski sürücüye geri döndürdüm.

Hocam delirmek üzereyim. 75 GB'lık oyun indirdim. Format atarsam hepsi gidecek. Bunu yedeklemek de imkansız gibi bir şey! Nereden bulaştım bu lanet şeye ya. Monster bunun karşılığında para iadesi teklif ederse bu dolar kuruna rağmen kabul edeceğim! (4300 iken almıştım ürün şuan 5700)

Sürücü sürümü: 24.21.13.9836

Sürücü tarihi: 24.06.2018

Dediğim gibi eski sürücüye geri döndürdüm.

Windows 10'da dosyalarını kaybetmeden sıfırlama seçeneği var ama işine yaramayabilir.

Ayrı bir partisyon oluştur dosyalarını oraya kopyala/taşı. Sonra da Windows'un kurulu olduğu partistyona temiz kurulum yaparsın. Bu kadar basit.

Windows 10'da dosyalarını kaybetmeden sıfırlama seçeneği var ama işine yaramayabilir.

Ayrı bir partisyon oluştur dosyalarını oraya kopyala/taşı. Sonra da Windows'un kurulu olduğu partistyona temiz kurulum yaparsın. Bu kadar basit.

Yarın gün içerisinde Monster'dan gelen maili bekleyeceğim. Sonrasında dediklerinizi uygulayacağım hocam teşekkürler.
Sürücü sürümüne baktım, NVIDIA'nın Quadro P3000 sürücüsüymüş ?!?

Şu sürücüyü indirebilir misiniz. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA

Bilgisayarım notebook ve ekran kartım GTX 1050. DDU ile ekran kartıyla alakalı tüm bileşenleri silip bu sürücüyü kuruyorum doğru mudur?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı